Igor Bišćan

Presretan sam i ponosan na dečke jer dobili smo jako kvalitetnog suparnika

Portal Novilist.hr

Utakmica je bila onakva kakvu smo i očekivali - teška. Znali smo da ćemo određeni period biti u podređenom položaju, da će nam vratar morati obraniti nekoliko zicera i da ćemo se morati bacati na glavu da bi ostvarili pozitivan rezultat. Dočekali smo svoju priliku i zasluženo dobili - rekao je Bišćan



RIJEKA Igor Bišćan nije krio zadovoljstvo nakon svoje navrednije pobjede na klupi Rijeke.


– Utakmica je bila onakva kakvu smo i očekivali – teška – govori Bišćan. – Znali smo da ćemo određeni period biti u podređenom položaju, da će nam vratar morati obraniti nekoliko zicera i da ćemo se morati bacati na glavu da bi ostvarili pozitivan rezultat. Dočekali smo svoju priliku i zasluženo dobili. Odigrali smo u nastavku čvrsto. Ponosan sam na dečke jer dobili smo jako kvalitetnog protivnika, koji je pokazao da mu jako malo treba da uđe u šansu. Presretan sam.


Bišćan je priznao da je Čolaka namjeravao izvući iz igre, a onda je zabio pobjednički pogodak.




– Istina, ali ponekad treba imati sreće. Takav igrač spašava utakmicu poput ove, ali treba do tada preživjeti. Za to su zaslužni svi igrači. kada je razlika u kvaliteti evidentna onda moraš biti čvrst da dočekaš šansu. Mi smo dočekali svoju šansu i poentirali, te pametnom igrom uspjeli bez velikih šokova dočekati kraj utakmice. Nismo primili pogodak? Ekipa koja se bori za vrh ne može si priuštiti da primi gol u svakoj utakmici. Puno će nam značiti ova pobjeda na planu atmosfere i samopouzdanja – poručio je Bišćan.


Nenad Bjelica je nešto drugačije vidio utakmicu na Rujevici.


– Čestitam Rijeci na pobjedi. Vidjeli smo izjednačenu utakmicui najrealnjii rezultat bio bi remi ili naša pobjeda jer imali smo puno izglednije prilike. Nismo Rijeci ništa dali do gola, zapravo osim gola Čolaka koji je bio puka slučajnost. Kada ne zabiješ svoje šanse, onda se protiv momčadi kao što je Rijeka može dogoditi da izgubiš utakmicu – govorio je trener Dinama nakon utakmice i prvog poraza nakon niza od 15 susreta.


– Porazi su tu da se nauči nešto iz njih. I mi ćemo izvući svoje pouke. Treba sve izanalizirati. U četvrtak ćemo biti opet oni stari – rekao je Bjelica.