U iščekivanju derbija

Podrška NK Rijeke: Put Maksimira organizirano krenulo 500 navijača

Ivan Volarić

Pitanje je da li će svi ući na tribine jer prema saznanjima s kojima raspolažu u KN Armada na takozvanoj "crnoj listi"  koju je sastavila riječka policija nalazi se četrnaest navijača (ne računajući one s izrečenim mjerama zabrane), a upitno je i da li su svi oni među putnicima za Zagreb



RIJEKA Nogometaši “Rijeke” imat će značajnu navijačku podršku u Maksimiru. Prema očekivanjima na južnoj tribini “Dinamova” stadiona neće se okupiti gotovo četiri tisuće navijača “Rijeke” kao u finalu Kupa Hrvatske, no očekuje se najmanje petstotinjak gostujućih pristalica koji uglavnom stižu u Maksimir u organizaciji KN Armada.


Šest autobusa, te brojni kombiji i automobili krenuli su put metropole. Pitanje je da li će svi ući na tribine jer prema saznanjima s kojima raspolažu u KN Armada na takozvanoj “crnoj listi”  koju je sastavila riječka policija nalazi se četrnaest navijača (ne računajući one s izrečenim mjerama zabrane), a upitno je i da li su svi oni među putnicima za Zagreb. Postoji naravno mogućnost da “Dinamo”, kao organizator utakmice, po svojem nahođenju proširi tu listu.


Na Kantridi su u prodaji i ulaznice za gostovanje u Sevilli. Do petka navečer prodano je nešto više od 400 ulaznica, a pretpostavka je da će još barem nekoliko stotina navijača više idućega četvrtka bodriti Riječane na stadionu “Sanchez Pizjuan” u pokušajima da naprave istinski sportski podvig i plasiraju se u šesnaestinu finala Europske lige.