Nakon potpisa ugovora

Petrić: Mogu pomoći Panathinaikosu da se vrati na stare staze slave

Hina

U svim dosadašnjim klubovima za koje sam igrao osjećao sam se kao vođa bez obzira na starost suigrača. U klubu ima nekoliko vrlo dobrih mladih igrača i mislim da im mogu pomoći«, izjavio je u četvrtak 33-godišnji Petrić



ATENA – Hrvatski nogometaš Mladen Petrić (33) smatra da može pomoći grčkom Panathinaikosu da se vrati na stare staze slave. Panathinaikos je 20 puta bio prvak Grčke, a posljednji put 2010. godine. Trenutno je na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice, sa 22 boda zaostatka za vodećim Olympiakosom.


»Sretan sam što sam potpisao za Panathinaikos, jer je riječ o velikom klubu. U svim dosadašnjim klubovima za koje sam igrao osjećao sam se kao vođa bez obzira na starost suigrača. U klubu ima nekoliko vrlo dobrih mladih igrača i mislim da im mogu pomoći«, izjavio je u četvrtak 33-godišnji Petrić, koji je za reprezentaciju Hrvatske odigrao 45 utakmica i postigao je 13 golova.


Petrić je došao u Pao kao slobodan igrač iz engleskog West Hama, te je potpisao ugovor na godinu i pol dana. U Panathinaikosu suigrači će mu biti dvojica hrvatskih reprezentativaca, Danijel Pranjić i Gordon Schildenfeld. Tijekom karijere Petrić je igrao za Grasshopper, Basel, Borussiju Dortmund, HSV, Fulham, te West Ham.