Trening "Rijeke" pratio slovački branič

Peter Lerant opet na Kantridi

Ivan Volarić

Peter Lerant / Snimio Ivica TOMIĆ / NL arhiva

Peter Lerant / Snimio Ivica TOMIĆ / NL arhiva

Pretposljednji trening uoči gostovanja kod »Lokomotive« pratio je Peter Lerant, slovački branič koji je s »Rijekom« osvojio dva Kupa Hrvatske 2005. i 2006. godine

   Nogometaše »Rijeke« obilne padaline potjerale su na ne tako dragu umjetnu podlogu pomoćnog igrališta na Kantridi. Među igračima koji su istrčali na travnjak bio je i Bekim Balaj, albanski napadač iza kojega je osam dana stanke nakon ozljede mišića kuka zarađene u Parku mladeži.

Tko zna, možda se vrati koji dan ranije od predviđenog, stisne zube i pomogne momčadi sutra u Kranjčevićevoj ulici… Pretposljednji trening uoči gostovanja kod »Lokomotive« pratio je Peter Lerant, slovački branič koji je s »Rijekom« osvojio dva Kupa Hrvatske 2005. i 2006. godine.


  Uz Kvarner ga osim lijepih uspomena vežu i poslovni aranžmani (gradnja nekretnina) u suradnji sa Stojanom Belaićem, bivšim braničem »Rijeke«, koji je zaslužan za Lerantov dolazak u »Rijeku« u ljeto 2004. godine.


»Leri« (37), donedavno aktivni igrač, već dvije godine uspješno vodi trećeligaša »Thermal Velky Meder«, klub nedaleko njegova rodnog Komarna. Naravno, da prati i »Rijeku«, a u kontaktu je s bivšim suigračima i trenerima s Kantride.




Posebno srdačno pozdravio se s Igorom Tkalčevićem i Anasom Sharbinijem na koje je naletio na Kantridi. Raspitivao se i za Darija Kneževića s kojim je igrao u paru kada je »Rijeka« osvajala kupove…