L'Equipe tvrdi

Paul Pogba sve bliže povratku u Juventus, na Old Trafford odlazi Adrien Rabiot

Hina

Paul Pogba/Foto REUTERS

Paul Pogba/Foto REUTERS



PARIZ Transfer Paula Pogbe (27) iz Manchester Uniteda u Juventus sve je bliže ostvarenju, objavio je francuski dnevnik L’Equipe.


Pogba već duže vrijeme želi otići, jer smatra da Manchester United nije u stanju konkurirati najboljim engleskim i europskim klubovima. U ljeto sljedeće godine ističe mu ugovor i na Old Traffordu znaju da je predstojeći prijelazni rok zadnja šansa da ugrabe novac na ime odštete.


Juventus, pak, želi proći što je jeftinije i zato u sklopu transfera nudi veznjaka Adriena Rabiota, kojeg su prošle godine dobili besplatno, a koji se nije snašao u Juveu.




Ukoliko se ostvari ovaj transfer, Pogba će postati jedinstveni slučaj u modernoj nogometnoj eri. Sa 16 godina došao je u nogometnu akademiju Manchester Uniteda. U engleskom klubu nije dobio priliku, pa je u ljeto 2012. preselio u Juventus gdje je doživio igrački procvat. No, onda se je 2016. vratio u Manchester United, koji je za njega platio 105 milijuna eura, što je tada bio rekordni nogometni transfer. A sada bi se Pogba opet trebao vratiti u Juventus.