Vraća se kući

POSLANA SLUŽBENA PONUDA Mladi dinamovac odlazi u veliku Barcelonu

Portal Novilist.hr

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Već je zadnjih tjedana bilo izvjesno kako će Dani Olmo ove zime otići iz Dinama, a i u nedavnom intervjuu za španjolsku televiziju je rekao kako je njegovo vrijeme u Hrvatskoj vjerojatno završilo



BARCELONA Mnogobrojni španjolski mediji danas su objavili kako je Barcelona krenula po dinamovca Danija Olma. Da je katalonski klub poslao službenu ponudu potvrdio je i i njegov zastupnik Andy Bara za hrvatske medije, naglasivši kako je sada sve na nadležnima u Dinamu. 


Mladi veznjak došao je iz Barcelonine škole nogometa u Dinamo na ljeto 2014. godine, gdje je prvo igrao za drugu ekipu, a sada je standardni prvotimac zagrebačke momčadi i jedan od njezinih najvažnijih karika. 


Već je zadnjih tjedana bilo izvjesno kako će 21-godišnji Španjolac ove zime otići iz Dinama, a i u nedavnom intervjuu za španjolsku televiziju je rekao kako je njegovo vrijeme u Hrvatskoj vjerojatno završilo. 




Olmo se ovoga ljeta istaknuo na U21 Europskom prvenstvu gdje je sa svojom Španjolskom osvojio zlato, a prošli je mjesec debitirao i za seniorsku reprezentaciju što je savršeno okrunio pogotkom. Ugovor s Modrima istječe mu za godinu i pol dana, u srpnju 2021. godine.