Odjeci iz Albufeire

PETAR MAMIĆ: Poraz od Wolfsburga izgleda ružno, ali prva je utakmica i noge su teške

Portal Novilist.hr

Petar Mamić/Foto Arhiva NL

Petar Mamić/Foto Arhiva NL

Nismo očekivali ništa ekstra na ovoj prvoj pripremnoj utakmici, ali pružili smo dobar otpor pogotovo u prvom poluvremenu - kaže branič nogometaša Rijeke



ALBUFEIRA Lijevi bek Riječana Petar Mamić jedini je na travnjaku proveo gotovo cijelu utakmicu protiv Wolfsburga, odnosno jedino svojega lijevoga braniča trener Igor Bišćan nije promjenio na poluvremenu utakmice. Mamić je stoga možda i najpozvaniji prokomentirati visoki poraz od petoplasirane momčadi Bundeslige na otvaranju portugalskih priprema.


– Na prvi pogled poraz od 3:0 ružno izgleda, ali to je tako, prva pripremna utakmica, putovanje, teške su noge… S druge strane bio je i jako kvalitetan protivnik, peti u Bundesligi. Nismo očekivali ništa ekstra na ovoj prvoj pripremnoj utakmici, ali pružili smo dobar otpor pogotovo u prvom poluvremenu. Nastavit ćemo sada radi jače i kvalitetnije da se što bolje pripremimo za »Slaven Belupo« u Koprivnici. Naravno da smo zabili u prvom poluvremenu utakmica bi možda otišla i u drugom smjeru. Treninzi su tek počeli, treba uhvatiti formu pa će sve sjesti na svoje mjesto. Vjerujem da ćemo krenuti mi prvi zabijati iz tih prvih šansi – rekao je jedini lijevi bek u momčadi Rijeke.