Armada

Ovih dana izlazi spot ‘Znaš da volim Rijeku’ u izvedbi benda Prlja i OFC

Edi Prodan

Zoran Prodanović Prlja / Foto Marko Jurinec/PIXSELL

Zoran Prodanović Prlja / Foto Marko Jurinec/PIXSELL

Konkretno na glazbenu podlogu pjesme »I just can’t get enough« grupe Depeche Mode Deni Miočić je napravio je posebni mix na što se Robin Perković uključio s novim tekstom koji dakako slavi Rijeku i u stadionskom pjevanju pogodnoj formi potiče kako publiku na uključivanje u zborski nastup, tako i igrače na - bolju igru



RIJEKA  Prigodnom obilježavanju kraja ovogodišnje nogometne sezone u HNL-u pridružuje se i Armada. Ne naravno da bi HNL-u odali ikakvo priznanje, poznato je uostalom kakav je stav i ne samo Armade, nego i cjelokupne hrvatske navijačke scene prema nacionalnim nogometnom savezu i njegovim derivatima, nego kako bi nastavila zanimljiv niz koji smo i u godini na izlasku mogli pratiti kroz nekoliko novih radova, jako dobro prihvaćenih, i ne samo na Armadinoj S tribini Rujevice nego i na I te Z dijelovima stadiona.


– Skupinu prijatelja koju znamo još i kao OFC, kao vjerojatno najdugovječniju ekipu iz Armade, uvijek potiče i kreativno stvaralaštvo njezinih članova. Među nama ima vrsnih kreativaca koji itekako imaju što reći na području glazbe i dizajna tako da nam ovih dana izlazi možda najambiciozniji projekt unatrag nekoliko godina. Riječ je o pravom animiranom videospotu »Znaš da volim Rijeku« u izvedbi za tu prigodu posebno formiranog benda Prlja i OFC, istaknuo nam je Ozren Fućak, dugogodišnji pripadnik OFC-a, odnosno Armade.


Konkretno na glazbenu podlogu pjesme »I just can’t get enough« grupe Depeche Mode Deni Miočić je napravio je posebni mix na što se Robin Perković uključio s novim tekstom koji dakako slavi Rijeku i u stadionskom pjevanju pogodnoj formi potiče kako publiku na uključivanje u zborski nastup, tako i igrače na – bolju igru.




– Ovog smo puta otišli još i korak dalje tako da je OFC oformio posebnu grupu na čijem se čelu nalazi također dugovječni navijač Rijeke Zoran Prodanović Prlja, poznati frontmen grupe Let 3. Pjesma je snimana u glazbenom studiju Palach uz pomoć Mirana Milića. Za animaciju, odnosno videospot, pobrinuo se anonimni riječki umjetnik Badbeat temeljem ilustracije Kristijana Dundovića, tako da je snimanje spota u samoj završnoj fazi, istaknuo nam je Ozren Fućak čija je uloga u ovom kompleksnom poslu bila producentske naravi.


Ono što ovaj projekt čini posebnim je činjenica da objedinjava ekipu riječkih entuzijasta koji su, silom prilika, rasuti po svijetu ipak uspjeli napraviti nešto što će se još dugo pamtiti.