Bogata nogometa večer

Osim ogleda u Maksimiru večeras će se pratiti i veliki pariški dvoboj PSG-a i Reala

Marko Cvijanović

Madrižani na posljednjem treningu na Parku Prinčeva/Foto REUTERS

Madrižani na posljednjem treningu na Parku Prinčeva/Foto REUTERS

Niku Kovača, bivšeg izbornika "kockastih" čeka gostovanje u Beogradu protiv Crvene zvezde, a zanimljivo bi moglo biti i u Madridu gdje Atletico dočekuje Juventus.



RIJEKA Večeras se u Parizu igra veliki derbi skupine A između PSG-a i madridskog Reala, ali gledatelji na Parku prinčeva ostat će uskraćeni za velike zvijezde u objema momčadima. Prema posljednjim najavama iz redova domaćina, Parižani će biti oslabljeni neigranjem udarnog napadačkog trojca Neymar – Cavani – Mbappe. Neymar oderađuje suspenziju koja je s tri smanjena na dvije utakmice neigranja, a Mbappe i Cavani nisu se uspjeli oporaviti od ozljeda zadobivenih u susretu protiv Toulousea 25. kolovoza. Trener PSG-a Thomas Tuchel priliku će dati ili Choupo-Motingu ili Icardiju.


Madrižani će u Parizu biti lišeni usluga kapetana hrvatske reprezentacije, Luke Modrića, koji muku muči s aduktorom, ali i Brazilca Marcela, koji je ozlijedio leđa, odnosno Marca Asensija i Isca. Isto tako, u momčadi Reala zbog suspenzija neće biti ni Sergija Ramosa i Nacha Fernandeza.


Niku Kovača, bivšeg izbornika “kockastih” čeka gostovanje u Beogradu protiv Crvene zvezde, a zanimljivo bi moglo biti i u Madridu gdje Atletico dočekuje Juventus.


​Danas (21)




Skupina A


Club Brugge – Galatasaray (18.55)


PSG – Real Madrid


Skupina B


Olympiakos – Tottenham (18.55)


Bayern – Crvena zvezda


Skupina C


Dinamo – Atalanta


Šahtar – Manchester City


Skupina D


Atletico (M) – Juventus


Bayer L. – Lokomotiv (M)