Nenad Bjelica

Oreščanin je digao Hajduk, igraju odlično, ali mi vjerujemo u svoje kvalitete

P. N.

Nenad Bjelica/Foto Arhiva NL

Nenad Bjelica/Foto Arhiva NL

To je povijesno najveći protivnik Dinama i zbog toga moramo biti na top nivou. Jasno nam je da nas čeka pun stadion i dobra atmosfera, ali mi se tome radujemo - rekao je trener "modrih"



ZAGREB Nenad Bjelica, trener Dinama, obratio se novinarima uoči derbija na Poljudu.


– Stanje u Dinamovoj svlačionici je odlično! Vratili su se neki igrači koji nisu bili u kadru. Odlazimo u Split dati sve od sebe, pružiti dobru predstavu, te se vratiti u Zagreb s tri boda. Sutrašnju utakmicu ipak ne vidim kao najveću do kraja sezone. Čeka nas još jako puno zahtjevnih ogleda, naposljetku, Hajduk nas čeka još jedanput, a tu su i Rijeka, Osijek, Lokomotiva, Gorica… Hajduk u svakom slučaju budi poseban motiv. To je povijesno najveći protivnik Dinama i zbog toga moramo biti na top nivou. Jasno nam je da nas čeka pun stadion i dobra atmosfera, ali mi se tome radujemo – rekao je trener “modrih” i pohvalio rad svojega kolege Siniše Oreščanina.


– Znamo i to da Hajduk odlično igra, da se dolaskom trenera Oreščanina podigao na svakoj razini, na čemu mu treba čestitati, ali mi vjerujemo u sebe i svoju kvalitetu – dodao je Bjelica i malo “bocnuo” Splićane.