Promašena investicija

ODE BRATKO Rijeka raskinula ugovor s Valerijem Bojinovim koji je odigrao svega 30 službenih minuta!

P. N.

Valerij Bojinov i Ivan Mance

Valerij Bojinov i Ivan Mance

Navijačima Rijeke više će nedostajati fotografije njegove oskudno odjevene djevojke Biljane Doll snimljene na opatijskim bazenima ili plažama i objavljene na njezinu instagram profilu, nego Valerijevi potezi na prijateljskim utakmicama



RIJEKA Kao i uvijek nakon rezultatskih neuspjeha, što je nedvojbeno ispadanje od norveškog Sarpsborga, na Rujevici  kreću procesi ispravljanja pogrešnih poteza u prijelaznim rokovima koji se najviše osjećaju na terenu. Shodno tome iskusni napadač Valerij Božinov više nije igrač Rijeke. Postignut je nakon višednevnih pregovora dogovor o sporazumnom raskidu ugovora. Bojinov će nastaviti karijeru u Botevu nakon što je u osam mjeseci odigrao otprilike 30 službenih minuta u dresu Rijeke i prometnuo se u jednu od promašenih investicija kluba s Rujevice. Bugarski internacionalac niti u jednom svojem nastupu nije  i približno pokazao da je u stanju igrati ozbiljan nogomet kojega je nekada igrao u ozbiljnijim ligama od HNL-a pa je došlo do očekivanog razlaza. Vjerojatno će se na nekom od klupskih kolegija raspravljati o tome zbog čega je uopće prošle zime Bojinov stigao na Rujevicu, a prethodno primjerice u jednom ciparskom prvoligašu nije ni stigao do probnog treninga jer je poslan prvi letom kući.


Bojinov se na klupskim stranicama zahvalio Rijeci na višemjesečnom odmoru u Opatiji, gdje je svoje fanove uveseljavao zajedničkim fotografijama s djevojkom Biljanom Doll koja je do prije nekoliko dana na svojem instagram profilu objavljivala fotke s kvarnerskih bazena i plaža. Navijačima Rijeke više će nakon svega nedostajati fotografije oskudno odjevene  Biljane, nego potezi s prijateljskih utakmica nekadašnjeg slavnog napadača.


– Želim se zahvaliti upravi, suigračima, stručnom stožeru, ma svima koji rade u Rijeci, naravno i navijačima. Bilo mi je zadovoljstvo biti dio Rijeke. Bila je čast upoznati drugačije igrače i ljude. Kao igrač sam vjerovao da će biti možda više prilike za igrati, došao sam da pomognem mladim igračima i mislim da sam to odradio – rekao je Valeri Bojinov.




Na oproštaju od Rijeke Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora, uručio je Valeriju dres Rijeke s potpisima suigrača. Nije poznato koliko iznosi Valerijeva otpremnina, ali se zna da je imao ugovor do prosinca i da je u Rijeci zarađivao desetak tisuća eura mjesečno. Nije loše s obzirom na ono što je pružio!