Kantrida oživjela

Nogometaši Orijenta 1919 se pod legendarnim stijenama pripremaju za Osijek

Ivan Volarić

U klubu unatoč TV prijenosu zadovoljno trjalju ruke rezultatima pretprodaje ulaznica. Otišlo je 500 od 1300 ulaznica koliko je pušteno u pretprodaju. Ulaznice se po cijeni od 25 kuna mogu kupiti još tijekom petka,



RIJEKA Zahvaljujući dobroj suradnji vodstva Orijenta 1919 i grada Rijeke travnjak na Krimeji dočekat će u vrlo pristojnom stanju subotnji ogled (14 sati) riječkoga trećeligaša i druge momčadi Prve HNL Osijeka. Naime, momčadi trenera Marina Mikca posljednjih desetak dana ne koristi za trening svoj travnjak na Krimeji, trenira na drugim lokacijama, između ostaloga i pod stijenama legendarnog stadiona na Kantridi. S obzirom na to da u Orijentovu kadru ima jako puno bivših juniora Rijeke za njih privremeni povratak Kantridi sasvim sigurno ima i sentimentalni značaj. Stadion na Kantridi je tako nakon dugo vremena u službi jedne utakmice na prvoligaškoj razini!


Inače, u klubu unatoč TV prijenosu zadovoljno trjalju ruke rezultatima pretprodaje ulaznica. Otišlo je 500 od 1300 ulaznica koliko je pušteno u pretprodaju. Ulaznice se po cijeni od 25 kuna mogu kupiti još tijekom petka, na dan utakmice cijena će biti 30 kuna. Najavljen je i dolazak tridesetak navijača Osijeka što znači da neće biti zanimljivo samo na travnjaku već i izvan njega.