Druga HNL

Nogometaši Orijenta 1919 dočekuju na Krimeji Dugopolje sa željom da nastave niz pobjeda

Ivan Volarić

Najvatreniji navijači Orijenta 1919 sigurno će biti podrška igračima/Foto Arhiva NL

Najvatreniji navijači Orijenta 1919 sigurno će biti podrška igračima/Foto Arhiva NL



RIJEKA Nogometaši Orijenta 1919  od 16.30 sati na Krimeji dočekuju Dugopolje sa samo jednom željom – da novom pobjedom nastave iznenađujući niz pozitivnih rezultata. Naime, Krimejčani su upisali tri pobjede i jedan remi u posljednje četiri utakmice te se vinuli do pete pozicije na prvenstvenoj ljestvici. Sve to uoči dvije uzastopne domaće utakmice protiv Dugopolja i Hajduka II.


– Iskoristio bih priliku i pozvao navijače u što većem broju. Unatoč lošoj vremenskoj prognozi nadam se da će doći u velikom broju i dati nam dodatni impuls. Osim pameti i kvalitete u igri trebat će nam i dodatna energija s tribina jer nas očekuje izuzetno zahtjevna utakmica na fizičkom planu. Bodovi su nam izuzetno važni, ali i Dugopolju koji iza sebe ima dva poraza zaredom. Male su razlike na tablici između momčadi i ne bih volio da planiramo previše unaprijed jer je to kontraproduktivno – rekao je između ostaloga Fausto Budicin, trener Orijenta 1919.


Dopredsjednik kluba Marinko Koljanin najavio da će svim gledateljima koji neće biti smješteni pod krovom klub dati kabanice. Naravno, ako doista današnju utakmicu bude pratila kiša.


OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU