Najvažnija utakmica za Modre

Nenad Bjelica uoči Cityja: “Znamo da će oni doći s najboljom momčadi, ali jedino na što mi igramo je pobjeda”

Portal Novilist.hr

Nenad Bjelica/Foto D. KOVAČEVIĆ

Nenad Bjelica/Foto D. KOVAČEVIĆ

Čeka nas teška utakmica i protivnik koji je izrazito dobar, City je jedna od najboljih ekipa u svijetu, a mi moramo odigrati jako dobro da bismo pobijedili - kaže Bjelica



ZAGREB Nogometaše Dinama sutra (18:55) očekuje utakmica zadnjeg kola grupne faze Lige prvaka u kojoj će na Maksimiru ugostiti Manchester City. Aktualni engleski prvak već je osigurao prvo mjesto u skupini, ali trener Modrih Nenad Bjelica najavljuje kako će gosti doći s jakom ekipom. 


– U šestoj rundi više nemate mogućnost mijenjanja ekipa na A ili B listi, a igrači s B liste će sutra igrati u Ligi prvaka juniora. Guardiola će nam suprotstaviti najbolju momčad, sigurno osam ili devet top igrača će biti u sastavu te eventualno dva mlađa – smatra Nenad Bjelica koji sutra neće moći računati na već duže ozlijeđene igrače, kao i Teophilea i Perića zbog kartona. 


Dinamo sutra mora pobijediti ukoliko želi nastaviti natjecanje u Ligi prvaka ili Europa ligi, ali ni to mu nije sasvim dovoljno, prolazak ovisi i o rezultatu utakmice između Šahtara i Atalante. 




– Sutra nas čeka utakmica u kojoj jedino što Dinamo igra je pobjeda. Bit će pun stadion i navijači će nas bodriti od početka do kraja. Čeka nas teška utakmica i protivnik koji je izrazito dobar, City je jedna od najboljih ekipa u svijetu, a mi moramo odigrati jako dobro da bismo pobijedili – dodaje Bjelica. – Oni imaju određenih problema i puno ozlijeđenih igrača, ali imaju ubitačan ritam. Engleska liga je i puno konkurentnija od hrvatske i tamo je puno teže osvojiti bodove pa u tome vidim razlog tih njihovih lošijih rezultata. 


– Atmosfera nakon Atalante? Mi o tome što se dogodilo prije mjesec dana ne vodimo računa i bilo kakvo vraćanje u prošlost nas ne zanima. Fokusirani smo na sadašnjeg protivnika i dat ćemo sve od sebe da pobijedimo. Znamo da su oni izrazito kvalitetni i naravno da puno ovisi i o njima, ali pokušat ćemo pobijediti – zaključuje trener Modrih.