Slaven Belupo ipak stiže na Kantridu

Nedjeljna utakmica neće se igrati na novom stadionu: Bijeli na Rujevici tek protiv Lokomotive

Ivan Volarić

Snimio Roni BRMALJ

Snimio Roni BRMALJ

Vlasnici pretplata za sektore Z-5 i Z-6 mogu ostvariti pravo ulaska na tribine: VIP-A, A, B, C, D, E, E-1 i F; Sektori Z-4, Z-7 i Z-8 mogu na tribine A, B, C, D, E, E-1 i F; Sektori Z-1, Z-2, Z-9 i Z-10 na tribine B, C, D, E, E-1 i F; Sektori I-1 do I-5 na tribine D, E, E-1 i F. Vlasnici kompleta ulaznica iz proljetnog dijela prošle sezone moći će sjediti na svojim mjestima, a iz kluba apeliraju na gledatelje koji nisu bili pretplatnici da to poštuju



RIJEKA Kao što je najavljeno utorak je bio “dan D” za donošenje konačne odluke o tome da li će nogometaši “Rijeke” svoju prvu domaću utakmicu u novom prvenstvu odigrati na novom stadionu na Rujevicu.


Iako je teorija dopuštala mogućnost takvog raspleta ljudi odgovorni za realizaciju tog projekta odlučili su da je bolje građevinarima i svima ostalima koji rade na izgradnji kampa i stadiona dati dodatnih 15 dana za finiširanje posla. To bi  značilo da će “Rijeka” na otvaranju rujevičkog kompleksa ugostiti “Lokomotivu” 1. kolovoza.– Iako građevinski radovi u trening kampu HNK »Rijeka«, u sklopu kojega se nalazi i novi stadion, teku prema zacrtanim rokovima i cijeli projekt je u završnoj fazi gradnje, investitor je odlučio prebaciti utakmicu zbog kvalitete same izvedbe postavljanja travnjaka i preporuke proizvođača da trava nakon postavljanja treba nekoliko dana mirovati. Budući da je procjena struke kako je prerizično igrati utakmicu na novom travnjaku tri dana nakon postavljanja, ista je prebačena na stadion Kantrida, stoji u klupskom priopćenju.

Iz »Rijeke« je stiglo objašnjenje kako će vlasnici pretplatnih paketa ulaznica za novi stadion na Rujevici svoju pretplatu koristiti na Kantridi.


Vlasnici pretplata za sektore Z-5 i Z-6 mogu ostvariti pravo ulaska na tribine: VIP-A, A, B, C, D, E, E-1 i F; Sektori Z-4, Z-7 i Z-8 mogu na tribine A, B, C, D, E, E-1 i F; Sektori Z-1, Z-2, Z-9 i Z-10 na tribine B, C, D, E, E-1 i F; Sektori I-1 do I-5 na tribine D, E, E-1 i F. Vlasnici kompleta ulaznica iz proljetnog dijela prošle sezone moći će sjediti na svojim mjestima, a iz kluba apeliraju na gledatelje koji nisu bili pretplatnici da to poštuju.