Zagrizli za hajdukovce

Napoli nakon Radoševića želi i mladog Milića

Toni Bilić

Kako pišu talijanski mediji, skauti kluba iz Napulja već duže vrijeme prate igru Milića koji može igrati na poziciji stopera ali i na mjestu zadnjeg veznog



Hajdukov reprezentativac Josip Radošević prošao je liječnički pregled i sutra bi trebao konačno zaključiti svoj prijelaz u Napoli. Bit će predstavljen talijanskim kolegama sutra kada će potpisati 4,5 godišnji ugovor sa klubom iz Napulja .Hajduk će dobiti 3,1 milijun eura.


Trener momčadi Walter Mazzari najavio je da će, ako bude dobar na treninzima, odmah zaigrati za prvu momčad. U protivnom će igrati za drugu momčad Primaveru.


Napoli osim Josipa Radoševića želi u svoje redove dovesti još jednog mladog hajdukovca, 18-godišnjeg Antonia Milića. Kako pišu talijanski mediji, skauti kluba iz Napulja već duže vrijeme prate igru Milića koji može igrati na poziciji stopera ali i na mjestu zadnjeg veznog što je igrao u posljednje vrijeme u paru sa Radoševićem. Ljudima iz Napolija svidio se zgoditak kojeg je mladi hajdukovac postigao u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Kupa Hrvatske protiv Zeline na Poljudu kada je iz poluvoleja , lijevom nogom pucao i pogodio mrežu protivnika.




Talijani znaju da je Hajduku potreban novac kako bi se izvukao iz teške financijske situacije, pa se može očekivati da do kraja zimskog prijelaznog roka pošalju službenu ponudu i za Milića.


Poslije prijateljskog sraza sa Dinamom iz Minske koji je završio bez pobjednika rezultatom ( 0:0 ) trener Krstičević poručio je čelnicima kluba da mu je hitn opotreban jedan zadnji vezni igrač.


Posljednju pripremnu prijateljsku utakmicu Hajduk će danas odigrati protiv aktualnog prvaka Austrije, Red Bulla Salzburga . Početak je u 14,00 sati po hrvatskom vremenu.