Na Kantridi zahvalili četvorici igrača

Na transfer listi Mutombo, Gabrić, Mierzejewski i Neretljak

Ivan Volarić

Kantridu sigurno napuštajui Damir Kreilach (Union Berlin) i Kristijan Čaval (mirovina), a nećese produžiti ugovor vrataru Robertu Lisjaku koji je polusezonuproveo na posudbi u „Osijeku“



RIJEKA Dan nakon humanitarne utakmice islužbenog raspusta na Kantridi su odlučili objaviti transfer listu.„Rijeka“ više ne računa napadač Andrea Mutombu, veznjaka DraguGabrića, te braniče Lukasza Mierzejewskog i Matu Neretljaka.


– Nakon što je prvenstvo završilo,gdje smo po mojem mišljenju ostvarili izvanredan rezultat napravilismo analizu svega što se događalo ove sezone i zaključili da zaiduću sezonu ne računamo na Gabrića, Mutomba, Neretljaka iMierzejewskog. Oni su slobodni potražiti nove klubove ili će im seponuditi raskid ugovora – rekao je sportski direktor „Rijeke“Srećko Juričić koji ne odbacuje mogućnost da tu skupinu igračane uveća još neko ime.


Podsjetnika radi, Kantridu sigurno napuštajuDamir Kreilach (Union Berlin) i Kristijan Čaval (mirovina), a nećese produžiti ugovor vrataru Robertu Lisjaku koji je polusezonuproveo na posudbi u „Osijeku“.