Bivši napadač Rijeke

Na odlasku iz Dinama: Za Gavranovića zainteresiran Birmingham

Ivana Vaupotić

Foto L. Stanzl / PIXSELL

Foto L. Stanzl / PIXSELL



Početak zimskog prijelaznog roka Dinamu je donio nekoliko ponuda i još više upita za igrače, čime je potvrđen veliki interes stranih klubova za sadržaj modre svlačionice, u koju se, sa šestomjesečne posudbe u Lokomotivi, vratio Sadegh Moharrami. No, koliko je poznato, niti jedna ponuda se nije odnosila na Danija Olma. Za sada.


Izvori bliski Maksimirskoj 128 tvrde Birmingham City u svojim redovima želi vidjeti Marija Gavranovića, koji je, pak, svjestan da mu samo osjetna minutaža može donijeti poziv na pripreme reprezentacije Švicarske za EURO. Prema Championshipu bi mogao krenuti i Izet Hajrović, kojeg traži Luton.


U dosadašnjem dijelu zimskog prijelaznog roka jedini izlazni transfer predstavlja odlazak Marija Šituma u Tursku. Polivalentni igrač za sve bočne pozicije prihvatio je poziv Roberta Prosinečkog i otišao u Kayserispor, gdje je nešto ranije stigao i Zoran Kvržić iz Rijeke.




Nove adrese pronašla su još dvojica igrača, i to u obliku posudbe do kraja sezone. Marko Lešković već se priključio pripremama Lokomotive, koja je prošle jeseni imala dosta problema na stoperskim pozicijama, a Ivo Pinto privremeno je otišao u portugalski Famalicao. Inače, modri su prošle subote odigrali prijateljsku utakmicu protiv ZTE-a u Maksimiru i pobijedili 2:0 pogocima Kadziora i Gavranovića.