Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
18. ožujka 2019.
Igrač Intera

NIKOLA RAK 'Neće se biti lako vaditi na Riječanima, puni su samopouzdanja'

NIKOLA RAK 'Neće se biti lako vaditi na Riječanima, puni su samopouzdanja'
NIKOLA RAK 'Neće se biti lako vaditi na Riječanima, puni su samopouzdanja'
Autor:
Objavljeno: 10. ožujak 2018. u 15:00 2018-03-10T15:00:32+01:00

ZAPREŠIĆ Za razliku o svojih kolega iz Rijeke, igrači Intera su uoči nedjeljnog međusobnog dvoboja imali više od tri tjedna prisilnog odmora zbog odgađanja prvenstvenih utakmica.

– Zimski uvjeti jako su nam otežali rad, ali trenirali smo na terenu s umjetnom travom. Nije se lako pripremati s ovako čestim odgodama utakmica jer postoji opasnost da se psihički i fizički izgubi dio onoga što smo stekli tijekom priprema. Protiv Rijeke nas očekuje jako težak teren. No, kako bude nama, tako će biti i gostima – kaže Nikola Rak, jedan od ključnih igrača zaprešićkog prvoligaša.
Početak proljetnog dijela sezone Interu je donio remi sa Slaven Belupom (0:0) i poraz u srazu s Rudešom (2:0). Budući da je tijekom jeseni stvorena solidna bodovna zaliha, još uvijek nije vrijeme za uzbunu u Zaprešiću, no jasno je da sada svi priželjkuju seriju pozitivnih rezultata.

– U dvoboju s Rudešom smo momčadski podbacili i svjesni smo toga. Nismo očekivali samo bod nakon prva dva kola nastavka sezone. Sada moramo napraviti sve kako bismo opet ušli u pozitivnu seriju kakvu smo ostvarili jesenas. Stiže nam Rijeka koja je sigurno puna samopouzdanja nakon pobjede u derbiju, i tu se neće biti lako vaditi. No, njih čeka treća utakmica u tjedan dana, a mi ćemo sigurno dati sve od sebe za pozitivan rezultat – zaključuje Rak.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka