Susret u Ukrajini

NENAD BJELICA Nismo ovdje došli na izlet, razmišljamo samo o pobjedi

Katarina Blažević

Nenad Bjelica priželjkuje tri boda/Foto REUTERS

Nenad Bjelica priželjkuje tri boda/Foto REUTERS

Došli smo pobijediti utakmicu i iako igramo protiv kvalitetne i talentirane momčadi, vjerujemo da sutra možemo biti bolji od njih – rekao je Bjelica uoči sutrašnje utakmice



– Svjesni smo njihove jačine, ali i svoje snage. Sutra ćemo se boriti za tri boda i samo o tome razmišljamo – bio je jasan trener Modrih Nenad Bjelica na konferenciji za medije uoči sutrašnje utakmice trećeg kola Lige prvaka u kojoj će se sastati Dinamo i Šahtar.


Dinamova trenera ukrajinski su novinari odmah podsjetili na lošu statistiku – Dinamo nikada nije pobijedio neki ukrajinski klub.  


– Znamo za te statistike, ali mi nismo ovdje došli na izlet. Došli smo pobijediti utakmicu i iako igramo protiv kvalitetne i talentirane momčadi, vjerujemo da sutra možemo biti bolji od njih – rekao je Bjelica naglasivši kako Šahtar ima opasnu ofenzivu, a kao njihovog najvažnijeg igrača istaknuo je Taisona.




– Imaju dosta ljudi u klubu koji jako puno znaju o Dinamu i znamo da su nas dobro analizirali. Ipak, mi smo ekipa koja može mijenjati svoj sistem igre tijekom utakmice te ćemo vidjeti hoćemo li ih sutra uspjeti iznenaditi.


Ukrajince je na kraju zanimalo i zašto je hrvatski reprezentativni nogomet bolji od klupskoga.


– Naš zadnji protivnik u Ligi prvaka Manchester City na početku sezone dobio je 170 milijuna eura od TV prava, dok smo mi dobili 300 tisuća. Mislim da je to odgovor na vaše pitanje – direktno je odgovorio Bjelica.