Nakon gola Granadi

Modrić: Ne znam jesu li mi ovo najbolji trenuci karijere, ali fizički sam puno bolje

Hina

Reuters

Reuters



Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić, koji je udarcem s dvadesetak metara donio Real Madridu pobjedu od 2-1 protiv pretposljednje Granade u nedjeljnoj utakmici španjolskog prvenstva, rekao je da se fizički osjeća puno bolje nego prije i da novi trener Zinedine Zidane od njega traži više udaraca na gol.


»Prije utakmice mi je rekao da moram češće pucati pa sam danas dva-tri puta opalio prema golu. Sretan sam zbog pogotka i pobjede«, izjavio je Modrić nakon nedjeljnog dvoboja u kojem je u 85.minuti postigao pobjednički pogodak.


»Ne znam jesu li mi ovo najbolji trenuci u karijeri, no fizički se osjećam puno bolje. Ne sviđa mi se govoriti o tome igram li sada bolje nego ikada, no osjećam se dobro te izvršavam zadatke koje mi daje trener«, rekao je Modrić.




Real Madrid neusporedivo bolje igra kod kuće gdje je u posljednjim susretima slavio s 5-0 protiv Deportiva, 5-1 protiv Sportinga te 6-0 u utakmici s Espanyolom. No, na gostovanju kod Betisa, koji se bori za opstanak, odigrao je 1-1, a sada je tek pet minuta prije kraja iščupao pobjedu u Granadi.


»Ne možemo uvijek očekivati pobjede od 5-0 ili 6-0. Nije lako igrati na gostujućem terenu. No, pokazali smo karakter te stvarali prilike za pogotke«, istaknuo je Modrić.


»Važno je nastaviti ovako. Možemo igrati bolje i u napadu i u obrani, ali u svakom slučaju smo puno bolji nego prije«, dodao je Modrić čija će momčad u sljedećem kolu na Santiago Bernabeuu dočekati šestoplasirani Athletic Bilbao.


»Iduću utakmicu možemo odigrati puno bolje«, poručio je 30-godišnji hrvatski reprezentativac.