Optimizam raste

Modri doputovali u Švicarsku po prolaz u skupnu fazu Lige prvaka

P. N.

Nenad Bjelica, trener Dinama, "uhvaćen" po dolasku u zračnu luku u Bernu/L. STANZL/PIXSELL

Nenad Bjelica, trener Dinama, "uhvaćen" po dolasku u zračnu luku u Bernu/L. STANZL/PIXSELL

Što se tiče utakmice u Bernu, kod nas nema straha ni razmišljanja tko je favorit. Idemo na sve ili ništa i ne bojimo se - rekao je branič modrih Emir Dilaver



BERN  Nogometaši Dinama doputovali su u Bern gdje ih večeras od 21 sati očekuje prvi susret play off-a Lige prvaka protiv Young Boysa. Modri su ostali jedini hrvatski predstavnik u Europi.


– Znamo da su svi hrvatski predstavnici ispali iz kvalifikacija, žao nam je što nismo dignuli svi skupa hrvatski koeficijent. Što se tiče utakmice u Bernu, kod nas nema straha ni razmišljanja tko je favorit. Idemo na sve ili ništa i ne bojimo se – rekao je branič “modrih” Emir Dilaver.


– Naš je cilj svakako najelitnije natjecanje. Young Boyse poznajem, jaka su ekipa i naš su najbolji protivnik u ovim kvalifikacijama. Tamo je atmosfera na stadionima super, nadam se da će sve proći dobro. Isto tako nadam se da će utakmica biti dobra ne samo za nas nego i za navijače. Trebamo biti pravi i dati sve od sebe. Vjerujem u našu kvalitetu – nadovezao se veznjak Izet Hajrović po dolasku momčadi u Švicarsku.