Ključna srijeda

“Modre” na Kantridi čeka bijeli pakao: U prodaji ostalo manje od 2000 ulaznica

Ivan Volarić

Snimio Vedran KARUZA

Snimio Vedran KARUZA

Blagajne na Kantridi su otvorene od 10 do 18 sati, ulaznice se mogu kupiti i na štandu na Korzu



Nogometaši »Rijeke« danas će istrčati na Korzo i druženjem sa svojim navijačima nastojati dodatno podgrijati atmosferu uoči ogleda s »modrima« u srijedu.


U 11.30 sati na štand ispred pošte najavljen je dolazak Filipa Bradarića, Obija Ajayija, Alexa i Ventsislava Hristova.


Osim što će navijači dobiti priliku za autograme i zajedničko fotografiranje, moći će na štandu kupiti ulaznice. Inače, štand s ulaznicama bit će na istom mjestu sutra i prekosutra od 10 do 18 sati. 




»Dinamo« je uz »Hajduk« najveći mamac za riječku publiku i to nije vijest, već nepobitna činjenica. Najbolja momčad u ligi oduvijek je punila tribine stadiona na Kantridi, nerijetko proteklih godina je upravo uoči ogleda s »modrima« na blagajnama kraj stadiona na Kantridi stajao natpis: rasprodano! Hoće li tako biti i ove srijede? Moguće, vrlo lako moguće. »Rijeka« je osigurala Europu, vjerojatno i drugo mjesto, »modri« su u prvenstvu nedostižni i tu odavno već nema nikakve neizvjesnosti. Kup je druga priča, tu je sve još posve otvoreno unatoč tome što je »Dinamo« dobio prvo poluvrijeme u Maksimiru 2:1.


»Rijeka« ima aktivan rezultat, posve otvoreno želi druge godine zaredom od Rabuzinova sunca. Upravo onako kao to i nalaže tradicija. »Rijeka« je dvaput do sada osvajala Kup Hrvatske dvije godine zaredom. Peti je stigao krajem prošloga proljeća kada je u Maksimiru bilo 0:1, a na Kantridi 2:1. »Bijeli« su dobili obje utakmice. Sada je ovo druga priča, Riječane čeka puno veći izazov, samim time bit će potrebna i jača podrška s tribina. 


  Do subote je »otišlo« oko 8000 ulaznica, u prodaji je još oko 2000. Nema više tribina D i E, nešto sitno je ostalo za tribinu E-1, koja će s obzirom na popularne cijene vjerojatno »planuti« tijekom današnjeg dana. Blagajne na Kantridi su otvorene od 10 do 18 sati, ulaznice se mogu kupiti i na štandu na Korzu. Na dan utakmice cijene ulaznica rastu, vjerojatno ih, kao ni uoči prošlogodišnjeg ogleda s »Dinamom« u finalu Kupa, neće biti u prodaji… Sigurno je pak da će »modre« na Kantridi dočekati »bijeli pakao«!