Branič Seville je odlučan

Mercado: U Zagreb smo došli po trijumf

Hina

Reuters

Reuters

«Imamo veliku želju napredovati, pobjeđivati i rasti u ovom tako važnom natjecanju. Sutra je ključni dan, ne smijemo si dozvoliti niti najmanju grešku. Potreban nam je trijumf te smo došli po njega«, rekao je 29-godišnji Argentinac pristigao ovo ljeto iz River Platea



ZAGREB Branič Seville Gabriel Mercado rekao je kako su nogometaši trećeplasirane momčadi španjolskog prvenstva došli u Zagreb po pobjedu nad Dinamom te si ne smiju dozvoliti grešku koja bi ih zakočila na putu prolaska skupine H Lige prvaka.


«Imamo veliku želju napredovati, pobjeđivati i rasti u ovom tako važnom natjecanju. Sutra je ključni dan, ne smijemo si dozvoliti niti najmanju grešku. Potreban nam je trijumf te smo došli po njega«, rekao je 29-godišnji Argentinac pristigao ovo ljeto iz River Platea. On je jedan od desetak novih igrača koji trenutno drže Sevillu u prvenstvu iza Atlética i Real Madrida.


«Svjesni smo kako je ovo presudna utakmica za nas, za budućnost Seville u ovom natjecanju. Bit ce tesko, tvrdo, no dobro poznajemo protivnika. Ocekujem kako ce igraci Dinama istrcati motivirani, takoder svjesni uloga u ovoj utakmici«, rekao je.




Juventus i Sevilla imaju po 4 boda, Lyon 3 dok je Dinamo bez bodova.


Sevilla je prošlo kolo pobijedila doma Lyon s 1-0, a u prvom je kolu na gostovanju u Torinu kod Juventusa odigrala 0-0. Na gostovanjima nije pobijedila 22 utakmice u prvenstvu no u subotu je prekinula taj niz trijumfom od 3-2 nad Leganésom u tom madridskom predgrađu.


«Pobjedom nad Leganésom zatvorili smo tu temu koja je tako dugo bila otvorena u Sevilli. Ovo je drugo natjecanje, no također je bitno opet pobijediti u gostima«, rekao je.