Odluka na kraju SP-a

Marko Pjaca postaje “viola”?

David Čarapina

Foto Reuters

Foto Reuters

Glavni razlog njegove želje za odlaskom u grad renesanse je trener Stefano Pioli, koji iznimno cijeni Pjacu i za kojeg vjeruje da bi formirao ubojiti trozubac s Chiesom i Simeoneom



RIJEKA Marko Pjaca odlučio je izaći na tržište nakon sezone u kojoj se zbog prvo zbog ozljeda nije uspio nametnuti u Juventusu, a potom zbog trenerskih zamisli u Schalkeu.


Povodom toga su se talijanski mediji raspisali kako Marko Pjaca želi otići u Fiorentinu koju vidi kao savršeni klub za podizanje svojih dionica. Glavni razlog njegove želje za odlaskom u grad renesanse je trener Stefano Pioli, koji iznimno cijeni Pjacu i za kojeg vjeruje da bi formirao ubojiti trozubac s Chiesom i Simeoneom.


– Fiorentina? Pjaca mi je poručio da želi sačekati kraj Svjetskoga prvenstva prije nego što donese odluku o svojoj budućnosti – izjavio je njegov agent Marko Naletić, koji će ipak trebati poslušati želje Juventusa, s kojim je Pjaca vezan dugogodišnjim ugovorom. Juventus je već bio spreman poslati Pjacu u Valenciju za otkriće prošle sezone, desnog beka Joaoa Cancela, ali Pjaca je odbio odlazak u Španjolsku.