Ne zna se koliko će izbivati

Mandžukiću slomljen nos, mora na operaciju

Hina

»Nakon pregleda je ustanovljeno kako je Mandžukiću slomljen nos i u četvrtak će biti operiran u klinici FREMAP de Majadahonda. Zahvat će obaviti ugledni stručnjak dr. Pedro Llopis,« poručili su iz kluba



ZAGREB – Premda je postigao pogodak, hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić neće po dobrome pamtiti svoj premijerni nastup u Ligi prvaka u dresu Atletico Madrida.


Mandžukiću je na gostovanju u Pireju protiv Olympiakosa slomljen nos zbog čega mora na operaciju. Hrvatskom napadaču nos je slomio Pajtim Kasami, makedonski Albanac sa švicarskom putovnicom i to u četvrtoj minuti utakmice. Kasami je laktom opalio Mandžukića koji je krvavog nosa ostalo ležati ne terenu nekoliko minuta, a potom je iznesen na nosilima. Mandžo se vratio na teren i u 38. minuti je sa slomljenim nosom postigao gol, no Atletico je izgubio utakmicu 2-3.


»Nakon pregleda je ustanovljeno kako je Mandžukiću slomljen nos i u četvrtak će biti operiran u klinici FREMAP de Majadahonda. Zahvat će obaviti ugledni stručnjak dr. Pedro Llopis,« poručili su iz kluba.




Za sada još nije poznato koliko će hrvatski napadač izbivati s terena.