Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
24. siječnja 2020.
Europa želi mlade igrače

Man. City će ponuditi 4,5 milijuna eura za Palaversu, ali tko će to prihvatiti?

Ante Palaversa (desno)/Foto Arhiva NL
Ante Palaversa (desno)/Foto Arhiva NL
Autor:
Objavljeno: 27. siječanj 2019. u 18:48 2019-01-27T18:48:00+01:00

Iz izvora bliskih obitelji Palaversa stiže informacija kako nisu baš spremni da Ante tako mladi napusti Hajduk, posebice što bi zasigurno godinu ili dvije odradio na posudbi u neki od klubova s kojima City surađuje.

MANCHESTER U narednih dva-tri dana Manchester City trebao bi poslati i službenu ponudu za mladog Hajdukovca, kapetana U-19 hrvatske reprezentacije Antu Palavresu. Kako smo neslužbeno saznali ponuditi će Hajduku 4,5 milijuna eura na ime obeštećenja, dok iznos od 7-8 milijuna eura, koji se spominje, Hajduk mogao dosegnuti tek ukoliko se ispune razni bonusi, a u to je uključena i plaća igrača.. Mourinho želi Palaversu dovesti na ljeto u svoje redove, ostavili bi ga na posudbi u matičnom klub do kraja ove sezone. S druge strane Splićani bi željeli da igrač ostane najmanje godinu odnosno godinu i pol dana još u njihovim redovima. Iz izvora bliskih obitelji Palaversa stiže informacija kako nisu baš spremni da Ante tako mladi napusti Hajduk, posebice što bi zasigurno godinu ili dvije odradio na posudbi u neki od klubova s kojima City surađuje. Osim toga tko zna da li bi uopće dobio priliku zaigrati za jedan od najboljih svjetskih klubova.

Najbolji primjer za to je Mario Pašalić koji je 2014. godine potpisao petogodišnji ugovor sa Chelseom, nakon toga su ga samo „selili“ na posudbi iz kluba u klubu. Tako je igrao  u Elcheu,  Monacu, Milanu, Spartaku iz Moskve, a sada je član Atalante. Sportski direktor Saša Bjelanović u razgovoru s kolegama, koji su bili na pripremama u Turskoj i pratili rad momčadi trenera Siniše Oreščanina, najavio je kako klub neće žuriti sa prodajom svojih mladih igrača. Ponovno su odbili ponudu Lilla koji je bio spreman platiti 4,5 milijuna eura za Bradarića uz dodatak od 10 posto od budućeg transfera. Da li će Hajduk i Manchester City ipak naći zajednički jezik oko prodaje kupovine Palaverse vrlo brzo bi se trebalo znati.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.