Hajdukov bojkot derbija

Mamić: Najbezobrazniji čin u povijesti hrvatskog nogometa

Hina

Igrači Hajduka u subotu su odbili izaći na teren maksimirskog stadiona, te su se tim potezom solidarizirali sa svojim navijačima, od kojih je većina odbila ući na južnu tribinu maksimirskog stadiona, nakon što je pedesetorici pripadnika Torcide, koji se nalaze na tzv. "crnoj listi", zabranjen ulaz na stadion



ZAGREB - Izvršni predsjednik Dinama i prvi dopredsjednik IO HNS-a Zdravko Mamić istaknuo je u srijedu da je Hajdukov bojkot subotnjeg derbija najbezobrazniji čin u povijesti hrvatskog nogometa, objavljeno je na hrvatskim internetskim portalima.


“Proteklih dana objavljeno je puno laži i spinova. No, ono što je Hajduk napravio to je najdrskiji i najbezobrazniji čin u povijesti hrvatskog nogometa i to treba osuditi”, izjavio je Zdravko Mamić uoči puta u Rumunjsku, gdje Dinamo u četvrtak u pretposljednjem kolu skupine D Europske lige igra protiv Astre.


Igrači Hajduka u subotu su odbili izaći na teren maksimirskog stadiona, te su se tim potezom solidarizirali sa svojim navijačima, od kojih je većina odbila ući na južnu tribinu maksimirskog stadiona, nakon što je pedesetorici pripadnika Torcide, koji se nalaze na tzv. “crnoj listi”, zabranjen ulaz na stadion. Dan kasnije vodstvo Hajduka zatražilo je ostavku predsjednika HNS-a Davora Šukera i cijelog Izvršnog odbora HNS-a, a predsjednica Nadzornog odbora kluba Branka Ramljak oštro je kritizirala Zdravka Mamića rekavši kako je on izvorište svih problema u hrvatskom nogometu.