Europska liga

Mamić: Dinamo će u uzvratu igrati svoju igru

Hina

Što se tiče Soudanija nismo imali što izgladiti. On, kao i svaki drugi igrač, mora prihvatiti zahtjeve koje pred njih stavimo i to je to. O njegovoj kvaliteti kao igraču nema uopće smisla govoriti, jer svi znamo koliko je kvalitetan. No, jednostavno mora izvršavati svoje obaveze, kao što radi klub prema njemu i svim drugim igračima«, izjavio je Zoran Mamić



ZAGREB – Trener Dinama Zoran Mamić istaknuo je u srijedu da se neće braniti u uzvratu protiv rumunjskog Petrolula, te da će Dinamo igrati svoju igru bez obzira na pobjedu 3-1 u prvoj utakmici posljednjeg pretkola Europske lige.


»Iz prve utakmice imamo fantastičan rezultat, ali ne tako dobru igru. Rekao sam već nakon utakmice u Rumunjskoj da Dinamo mora biti još bolji nego u prvoj utakmici kako bi osigurao prolaz u Europsku ligu«, rekao je Zoran Mamić na konferenciji za novinare, i dodao da se neće braniti.


»Dinamo uvijek igra svoju igru i svoj sustav. Kvaliteta protivnika, sreća ili nesreća, ili nešto treće uvijek može utjecati, ali Dinamo će od početka utakmice igrati svoju igru«, prenosi Mamićeve riječi internetski portal »modrih«.




Kapetan Josip Šimunić ističe da Dinamo zaslužuje igrati u Europi i da će to sutra potvrditi.


»Imamo jako dobar rezultat, ali čeka nas teška utakmica. Kao momčad Aalborg funkcionira bolje, ali Petrolul ima bolje pojedince, a Mutua moramo posebno paziti. Također, želio bih da sva četiri hrvatska kluba prođu u Europsku ligu, jer to bi bilo odlično za naš nogomet«, napomenuo je Šimunić.


U hrvatskim medijima proteklih se dana pisalo o tome kako je Soudani nezadovoljam i da želi otići iz Dinama, te da zbog toga ne pruža igre kakve je pružao prošle sezone.


»Što se tiče Soudanija nismo imali što izgladiti. On, kao i svaki drugi igrač, mora prihvatiti zahtjeve koje pred njih stavimo i to je to. O njegovoj kvaliteti kao igraču nema uopće smisla govoriti, jer svi znamo koliko je kvalitetan. No, jednostavno mora izvršavati svoje obaveze, kao što radi klub prema njemu i svim drugim igračima«, izjavio je Zoran Mamić.Uzvratni susret igra se u četvrtak u 21 sat u Maksimiru.