Bez dlake na jeziku

MARADONA OPLEO PO GAUČIMA ‘U toj reprezentaciji nema nikoga tko razumije Messija’

Hina

Reuters

Reuters

»Jako dobro znam što govorim,« kazao je »mali zeleni« koji smatra kako je Messi velikan bez obzira što nije slavio na World Cupu



Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Diego Maradona oštro je kritizirao izbornika argentinske reprezentacije Jorgea Sampaolija, čelnike saveza, ali i napadača Intera Maura Icardija kazavši kako u redovima ‘Gauča’ nema igrača koji razumije Lionela Messija.


»Sampaoli je lažnjak koji misli da je veći nego što je, Icardi igra u reprezentaciji samo zbog svoje žene, u reprezentaciji nema igrača koji razumije Lionela Messija, a on ne može sve sam,« poručila je argentinska legenda.


Maradona je otkrio kako ga je Sampaoli zvao kada je preuzeo Sevillu kako bi zajedno sudjelovalo u tom projektu, međutim kada je preuzeo reprezentaciju prestao mu se javljati.




»Kada je preuzeo reprezentaciju zaboravio je moje ime. Nikada ne bi radio s ljudima koji su lažnjaci i koji se pretvaraju većim nego što jesu. Ne slažem se s njim, niti s predsjednikom saveza Claudiom Tapijom. Kako je moguće da savez plaća izbornika pet milijuna eura, a jedva smo izborili svjetsko prvenstvo,« kazao je Maradona.


Na udaru se našao i napadač Intera Mauro Icardi.


»On igra u reprezentaciji jedino zbog svoje žene Wande koja želi biti njegov menadžer. Ona je zvala bivše izbornike Gerarda Martina i Edgarda Bauzu, zvala je i njihove pomoćnike te tražila da Icardi igra. Siguran sam kako je zvala i Sampaolija. To je prljavo. Ne možete izbrisati Aguera, a pozvati Icardija koji prijateljima krade žene,« smatra Maradona.


Icardi je prije četiri godine ‘oteo’ Wandu Neru, ženu svom najboljem prijatelju i tadašnjem suigraču Maxiju Lopezu.


»Jako dobro znam što govorim,« kazao je »mali zeleni« koji smatra kako je Messi velikan bez obzira što nije slavio na World Cupu.


»Obožavam Messija i za mene je on nogometni velikan. Ne moraš osvojiti SP da bi bio veliki. On je to već sada.»


Maradona smatra kako Messi nema s kime igrati u reprezentaciji.


»U reprezentaciji nema igrača koji ga razumije. Najbolje se razumije s Aguerom, ali njega nema u reprezentaciji. Na crnoj listi je i Carlos Tevez. Dybala je odličan igrač, ali je na drugoj valnoj dužini. On u reprezentaciji mora pokazati i tehniku, a ne samo atletizam.«


Maradona je kritizirao i čelnike Argentinskog saveza kazavši kako se u svim uzrastima radi loše.


»Nema nas nigdje. Nema nas u U-15, U-20, nema nas nigdje,« zaključio je Maradona.