Hrvatski nogometni savez

Lovren propušta okupljanje reprezentacije, pozvan Lešković

Hina

Marko Lešković / Snimio Sergej DRECHSLER / Nl arhiva

Marko Lešković / Snimio Sergej DRECHSLER / Nl arhiva

Branič Liverpoola Dejan Lovren propustit će predstojeće okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije i susrete s Gibraltarom (7. lipnja, Varaždin) i Italijom (12. lipnja, Split) zbog problema s trbušnim zidom, a umjesto njega u reprezentaciju je pozvan Marko Lešković, objavio je Hrvatski nogometni savez (HNS)



ZAGREB  Branič Liverpoola Dejan Lovren propustit će predstojeće okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije i susrete s Gibraltarom (7. lipnja, Varaždin) i Italijom (12. lipnja, Split) zbog problema s trbušnim zidom, a umjesto njega u reprezentaciju je pozvan Marko Lešković, objavio je Hrvatski nogometni savez (HNS).


Zbog problema s trbušnim zidom Lovren ne može vježbati maksimalnim naporom, pa će u dogovoru s izbornikom Kovačem propustiti okupljanje te se fokusirati na potpuno rješavanje problema.


Umjesto Lovrena na okupljanje reprezentacije izbornik Niko Kovač pozvao Marka Leškovića, 24-godišnjeg braniča Rijeke, koji je za »vatrene« debitirao u prijateljskom ogledu protiv Argentine prošle godine.