Zanimljivi susreti

Liga prvaka: Remi u Dortmundu, nova pobjeda Leicestera

Hina

Reuters

Reuters



U najzanimljivijem susretu 2. kola Lige prvaka u Dortmundu su Borussija i Real igrali 2-2, dok su večer obilježile i pobjede engleskih klubova Leicestera i Tottenhama.


Borussia i Real odigrali su bez pobjednika, a europski prvak dvaput je prokockao vodstvo. U 17. minuti zabio je Ronaldo nakon lijepe akcije, a Borussia je izjednačila autogolom stopera Varanea i velike pogreške vratara Navasa na isteku poluvremena. Varane se iskupio pogotkom iz odbijene lopte nakon što je Benzema pogodio gredu, da bi tri minute prije kraja Schuerrle pogodio rašlje za konačnih 2-2. Kod Reala je Luka Modrić odigrao cijelu utakmicu, a Mateo Kovačić ušao u igru u 69. minuti. U ovoj skupini je Sporting lako u Lisabonu pobijedio Legiju s 2-0.


U skupini E zanimljivo je bilo u Monte Carlu, gdje je Bayer poveo pogotkom Meksikanca Hernandeza u 73. minuti, a Monaco izjednačio duboko u sudačkoj nadoknadi preko Poljaka Glika. Danije Subašić je bio na vratima kluba iz keneževine. Pogodak Južnokorejanca Min Sona iz 71. minute bio je dovoljan za trijumf Tottenhama kod CSKA u Moskvi.




U skupini G je engleski prvak Leicester došao i do druge pobjede srušivši na svom stadionu Porto s 1-0, a jedini strijelac je bio Slimani u 25. minuti. Kopenhagen je s čak 4-0 pobijedio kod kuće Brugge, a Danci su na toj utakmici promašili i kazneni udarac.