Nemogući uvjeti

Kvalifikacije za SP 2018.: Prekinuti susret Hrvatske i Kosova ipak se neće igrati u nedjelju, traži se novi termin

Hina

Reuters

Reuters



NOVO 22.46  Informacija koja je subotu navečer objavljena na Fifinom twitter profilu kako će se prekinuta kvalifikacijska utakmica za SP 2018. između Hrvatske i Kosova odigrati u nedjelju, 3. rujna, nije točna. Neslužbeno se doznaje kako se traži novi termin za odigravanje te utakmice. 


Utakmica je privremeno prekinuta u 23. minuti. Prekid i konzultacije trajali su desetak minuta, a onda je sudac utakmice Šveđanin Stefan Johannesson u dogovoru sa Fifinim delegatom odlučio definitivno prekinuti susret.


Zbog kišovitog vremena teren je toliko natopljen vodom da je lopta često zapinjala u lokvama, kojih je bilo na gotovo svim dijelovima maksimirskog travnjaka.




NOVO 22.30 Subotnja kvalifikacijska utakmica za odlazak na SP 2018. između nogometaša Hrvatske i Kosova, koja je prekinuta zbog nemogućih uvjeta za igru, odnosno zbog natopljenog terena na stadionu u Maksimiru, trebala bi se odigrati u nedjelju, 3. rujna, objavila je Fifa na svom twitter profilu.


Tu je informaciju prenijela i novinska agencija AFP. No, u toj kratkoj informaciji na Fifinom twitter profilu nije napisano gdje bi se, i u koliko sati bi se igralo. Čeka se službena potvrda ove informacije.


Ova odgoda ne ide na ruku »vatrenima«, koji u utorak (5. rujna) gostuju u Turskoj.Utakmica je privremeno prekinuta u 23. minuti. Prekid i konzultacije trajali su desetak minuta, a onda je sudac utakmice Šveđanin Stefan Johannesson u dogovoru sa Fifinim delegatom odlučio definitivno prekinuti susret.

Zbog kišovitog vremena teren je toliko natopljen vodom da je lopta često zapinjala u lokvama, kojih je bilo na gotovo svim dijelovima maksimirskog travnjaka.


———————–


Subotnja kvalifikacijska utakmica 7. kola skupine I za odlazak na SP u nogometu 2018. između Hrvatske i Kosova na stadionu u Maksimiru prekinuta je zbog nemogućih uvjeta za igru, odnosno zbog natopljenog terena.



Utakmica je privremeno prekinuta u 23. minuti. Prekid i konzultacije trajali su desetak minuta, a onda je sudac utakmice Šveđanin Stefan Johannesson u dogovoru sa Fifinim delegatom odlučio prekinuti susret. Kada i gdje će se utakmica odigrati odlućit će se naknadno.Zbog kišovitog vremena teren je toliko natopljen vodom da je lopta često zapinjala u lokvama, kojih je bilo na gotovo svim dijelovima maksimiskog travnjaka.