Slučaj Soudani

Kvalić: ‘Baš me zanima kako bi mene kaznili da uđem u banku s oružjem i da postoji videosnimka o tome’

Denis Frančišković

Snimio Sergej DRECHSLER

Snimio Sergej DRECHSLER

Oduševljen sam kako institucije rade svoj posao i kako je oslobođen nedužan čovjek. I na kraju »respect«, ironično će Kvalić



Goran Kvalić, član uprave i igrač županijskog trećeligaša »Plomina«, pokrenuo je buru oko »slučaja Soudani«. Činilo se da će »Dinamov« igrač proći s kakvom-takvom kaznom, no na kraju se sve opet vratilo na početak.


– Oduševljen sam kako institucije rade svoj posao i kako je oslobođen nedužan čovjek. I na kraju »respect«, ironično će Kvalić, dodajući: 


– Ispada da se pravila tumače kako kome odgovara. I kad je dobio jednu utakmicu to nije ništa s obzirom da je zaslužio direktni crveni, a to znači najmanje tri utakmice kazne. Nisam iznenađen, puno se ovih dana pisalo i razgovaralo u vezi svega ovoga. Svi nešto komentiraju, a nitko se ne koncentrira na bit stvari, da je Soudani napravio glupost i da mu se to tolerira, kaže Kvalić, koji je očekivano posljednjih dana tražena osoba. Član malog kluba na svoju je inicijativu iskoristio ono što mu propisi dozvoljavaju. Na kraju ispada da su propisi možda i ne bez razloga napravljeni baš tako da se mogu dijametralno suprotno tumačiti. Ovisno o situaciji i interesima.




– Baš me zanima kako bi me kaznili da uđem u banku s oružjem i da postoji videosnimka o tome… Ne znam što više reći, svojima sam na kraju napravio medvjeđu uslugu. Sve ovo skupa nema smisla, nema veze s nogometom, zaključuje Kvalić.