"Modri" na pripremama u Sloveniji

Kranjčar: Sretan sam što sam opet u Dinamu

Ivana Vaupotić

Foto Marko Prpic/PIXSELL

Foto Marko Prpic/PIXSELL

Jako sam sretan što sam opet u »Dinamu«. Kada su me nazvali iz kluba, bio sam malo zatečen, ali i počašćen. Zahvaljujem čelnicima »Dinama« na ukazanom povjerenju, a siguran sam da znam što momčad treba u ovom trenutku – rekao je Kranjčar na povratku u modri tabor



ZAGREB Službena primopredaja klupe »Dinama« u Maksimirskoj 128 izazvala je koloplet emocija svih vrsta. Dosadašnji trener Zoran Mamić čak je pustio i suzu, a povratnik Zlatko Kranjčar istaknuo koliko mu znači novi dolazak u voljeni klub. Povrh toga, i navijači »Dinama« razveselili su se zbog toga. Uoči jučerašnjeg odlaska na pripreme u Sloveniju, Cico je morao odvojiti vrijeme za fotografiranje s onima kojima je modra boja na srcu.


– Jako sam sretan što sam opet u »Dinamu«. Kada su me nazvali iz kluba, bio sam malo zatečen, ali i počašćen. Zahvaljujem čelnicima »Dinama« na ukazanom povjerenju, a siguran sam da znam što momčad treba u ovom trenutku – rekao je Kranjčar na povratku u modri tabor.


Budući da Zoran Mamić u svoj novi klub, »Al Nassr« iz Saudijske Arabije, vodi i svoj stručni stožer iz »Dinama«, Cico je morao birati i najbliže suradnike. Izbor je pao na Željka Sopića i Marijana Vlaka, koji će biti i sportski direktor kluba.




– Siguran sam da moji suradnici i ja znamo što »Dinamo« želi i treba. Naš cilj je dodatno unapređenje igre, osvajanje trofeja i zadržavanje dominacije u Hrvatskoj – dodao je Kranjčar.


Zoran Mamić je, pak, istaknuo da je glavni razlog njegova odlaska obitelj, odnosno kći Nina, koja je nedavno privedena zbog slanja prijetećih poruka svojem bivšem dečku i njegovoj majci.


– Ovo je doviđenja, a ne zbogom. Prije svega, želim zahvaliti svim ljudima s kojima sam proveo predivnih jedanaest godina u »Dinamu«. U tom sam razdoblju osvajao trofeje kao igrač, sportski direktor i trener. Cici od sveg srca želim da uspije i napravi sve što je zamislio – rekao je Zoran Mamić na odlasku.


Modri su u subotu otišli na dvanaestodnevne pripreme u Sloveniji. Tamo će se pripremati za dvoboje drugoga pretkola Lige prvaka s »Vardarom«, a odigrat će i tri pripremne utakmice, sa »Steauom«, »Pandurijem« i »Copenhagenom«.