Igrao u utakmici engleskog kupa

Kramarić u pobjedi nad Tottenhamom: Ubilježio dva šuta na gol i žuti karton

Hina

Foto www1.skysports.com

Foto www1.skysports.com

Iz perspektive navijača Leicestera hrvatski je napadač u 41. minuti utakmice izborio kazneni udarac, nakon što je pokušao zaobići istrčalog vratara Vorma i u kontaktu s njim pao. No, sudac utakmice tu je situaciju ocijenio kao simulaciju



Andrej Kramarić je bio u početnoj postavi Leicestera na gostovanju kod Tottenhama i ostao u igri do 73. minute kad ga je zamijenio Albrighton. Dok je hrvatski reprezentativac bio u igri Tottenham je vodio 1-0, a onda je uslijedio preokret.


Pogocima Ulloe u 83. i Schluppa u drugoj minuti sučeva vremena, Leicester je izborio pobjedu 2-1 i prolaz u sljedeći krug FA kupa. Kramarić je u 41. minuti dobio žuti karton zbog simuliranja, a uputio je i dva udarca na vrata Spursa; jedan mu je blokiran, a drugi put je lopta otišla preko gola.


Ushićen je bio i trener Leicestera Nigel Pearson nakon pobjede nad Tottenhamom (2-1) na White Hart Laneu izborene pogocima Ulloe (83) i Schluppa (90+2) u završnici utakmice, kad se već činilo da će se ove dvije momčadi morati ponovno sresti u Leicesteru.




 »Ovo je velika pobjeda za koju je zaslužna cijela momčad. Igrali smo u dobrom ritmu i smisleno napadali protiv vrlo snažne momčadi. Svaka pobjeda je važna, pogotovo za klub koji je u situaciji u kakvoj se mi nalazimo. Borili smo se i na kraju isprovocirali sreću«, rekao je Pearson nakon pobjede.


 Iz perspektive navijača Leicestera hrvatski je napadač u 41. minuti utakmice izborio kazneni udarac, nakon što je pokušao zaobići istrčalog vratara Vorma i u kontaktu s njim pao. No, sudac utakmice tu je situaciju ocijenio kao simulaciju i Kramariću pokazao žuti karton. Kramarić je u igri bio do 72. minute kad ga je zamijenio Marc Albrighton.


 Leicester i ostali pobjednici u 4. krugu imena sljedećih suparnika saznat će u ponedjeljak, uoči posljednje utakmice u kojoj se sastaju Rochdale i Stoke City.