Ozljeda napadača Vatrenih

Kramarić nakon ozljede ramena: ‘Želim igrati, ali vidjet ćemo kako će teći oporavak’

Marko Cvijanović

foto: arhiva NL

foto: arhiva NL

Još uvijek se ništa ne zna, vidjet ćemo s liječničkom službom i trenerom. U ovakvim situacijama treba biti oprezan, jer u slučaju novog pada može nastati puno veći problemi. Još uvijek ništa nije definirano, ne zna se koliko će trajati oporavak i hoću li moći igrati ove sezone – zaključio je napadač »kockastih« i »Hoffenheima«.



RIJEKA – Prve vijesti bile su prilično crne. Ukazivale su da je za Andreja Kramarića sezona završena uslijed neugodne ozljede ramena. Subjektivan Kramarićev osjećaj, unatoč prilično lošim liječničkim nalazima, ukazuje na suprotno.


– Nezgodno sam pao u utakmici protiv »Kölna«, osjetio sam odmah da je nešto kvrcnulo. Nalaz magnetske rezonance kaže da mi je puknuo labrum, da su oštećeni ligament i hrskavica i da je voda među kostima. U ovakvim slučajevima oporavak inače traje dva do tri tjedna, ali u slučaju da ne bi zarastalo kako treba, možda bi bio potreban operativni zahvat. Ja se u svakom slučaju poslije tri ili četiri dana terapija osjećam puno bolje i imam veliku želju zaigrati – kaže Kramarić, koji će ipak morati bili malo oprezniji u najavama eventualnoga povratak na travnjak tijekom ove sezone.


– Još uvijek se ništa ne zna, vidjet ćemo s liječničkom službom i trenerom. U ovakvim situacijama treba biti oprezan, jer u slučaju novog pada može nastati puno veći problemi. Još uvijek ništa nije definirano, ne zna se koliko će trajati oporavak i hoću li moći igrati ove sezone – zaključio je napadač »kockastih« i »Hoffenheima«.




Hrvatska nogometna reprezentacija ionako je u proteklom razdoblju doživjela puno pehova u vidu teških ozljeda Marka Pjace i Vedrana Ćorluke, odnosno neugodne ozljede Šime Vrsaljka. Novi udarac stigao je u vidu Kramarićeve ozljede.