Kolumbijac Valencia otpao, Radošević aktualan

Ivan Volarić

Foto Cropix

Foto Cropix

Aktualan je još uvijek dolazak veznjaka Josipa Radoševića, koji je izjavio da bi rado karijeru nastavio na Kantridi



Kolumbijski napadač Jose Adolfo Valencia ipak se nije našao u zrakoplovu koji je krenuo iz Malage prema krčkoj zračnoj luci. Iako su kolumbijski mediji objavili da je El Trencito novi igrače Rijeke, a igrač obavio liječnički pregled u Marbelli, transfer se po svemu sudeći neće realizirati. Razlog? Igračevi zastupnici počeli su osjetno mijenjati unaprijed dogovorene uvjete pa su odgovorni klupski ljudi odlučili prekinuti cjenkanje i povući se iz posla. Potraga za napadačem se nastavlja…


   Aktualan je još uvijek dolazak veznjaka Josipa Radoševića, koji je izjavio da bi rado karijeru nastavio na Kantridi. Rijeka je, barem prema talijanskim izvorima, Napoliju poslala službenu ponudu za jednogodišnji posudbu, no navodno pod Vezuvom smatraju da bi za njega bilo bolje da ode igrati u neki klub iz Serie B poput Crotonea koji bi ga rado posudio.


Idućih dana će i ta intrigantna štorija dobiti svoj epilog. Odgovorni u riječkim redovima navodno osim s Radoševićem i Napolijem, pregovaraju s još jednim veznjakom.