Madridski odjeci

Klopp se obrušio na Vrsaljka i suigrače: “Nije mi se svidjelo to što su radili na travnjaku…”

Portal Novilist.hr

Jurgen Klopp/Foto REUTERS

Jurgen Klopp/Foto REUTERS



MADRID Jurgen Klopp dobio je prvi karton otkada je na klupi Liverpoola. Engleske kolege koje prate njegov rad tvrde da to nije slučajno. Njemačkog stručnjaka smetalo je mnogo toga u porazu od Atletica u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.


Kloppa su najviše zasmetale reakcije Vrsaljka i društva koji su pokušali isprovocirati drugi žuti karton za Sadia Manea zbog čega ga je Klopp izvukao iz igre na poluvremenu,


– Sve to je očito dio nogometa, dio igre, ali meni se to nije svidjelo. Vidjelo se da je jasan plan isprovocirati Sadija da dobije još jedan karton. Zato sam i reagirao – rekao je Klopp, te se osvrnuo na izležavanje igrača Atletica.




– Bilo je puno situacija u kojima su domaći igrači zalegli na travnjak, a nisu bili ozlijeđeni. Jasno je da je u ovoj utakmici veliku ulogu odigrala domaća publika. Zato će biti drugačije u uzvratu. Drugo poluvrijeme ove utakmice igrat ćemo na našem stadionu pred našim navijačima. Nisam nezadovoljan igrom svoje momčadi. Imali smo 70 posto posjeda lopte, međutim nismo stvorili dovoljno izrazitih prilika – poručio je njemački stručnjak na klupi Liverpoola.