Procjena izgleda u Salzburgu

Kladioničari Rijeci ne vjeruju: Za jednu uloženu, pobjeda Rijeke donosi pet i više kuna

P. N.

Arhiva NL

Arhiva NL

U svojoj analizi Prva sportska kladionica navodi da je "Salzburg je već nedodirljivi gospodar austrijskog nogometa", koji je osvojio posljednja četiri ausutrijska prvenstva, a vrhunac slave doživio pod patronatom Red Bulla. Također, u analizi se navodi da Matjaž Kek ima lijek za Austrijance, ali sudeći prema koefcijentima kladioničari u taj lijek ne vjeruju previše.



Unatoč činjenici da je Rijeka vrlo dobro započela prvenstvo, odnosno uvjerljivo prošla pretkolo Lige prvaka protiv Velšana, kladionice njezinu eventualnu pobjedu u Salzburgu karakteritziraju kao prilično iznenađenje.


Germania sport na pobjedu Rijeke u gostima nudi koefcijent 5,00, odnosno za jednu uloženu kunu u tom slučaju nudi se pet kuna dobitka. U slučaju neriješenog rezultata koefcijent Germanije fiksiran je na 3,50., dok pobjedu domaćina kladioničari vide kao najizgledniji ishod, zbog čega nude koefcijent od 1,60.


Kladioničari iz Stanleybeta na pobjedu Rijeke daju još povoljniji koefcijent od 5,40, dok za neriješen rezultat nude koefcijent od 3,60. Pobjedu domaćina i ovaj kladioničar smatra najvjerovatnijom te nudi koefcijent od 1,70.




Navlas iste koefcijente kao Stanleybet nude i kladioničari iz Prve sportske kladionice: pobjeda Rijeke 5,40, neriješen rezultat 3,60, pobjeda Red Bulla – 1,70.


U svojoj analizi Prva sportska kladionica navodi da je “Salzburg je već nedodirljivi gospodar austrijskog nogometa”, koji je osvojio posljednja četiri ausutrijska prvenstva, a vrhunac slave doživio pod patronatom Red Bulla. Također, u analizi se navodi da Matjaž Kek ima lijek za Austrijance, ali sudeći prema koefcijentima kladioničari u taj lijek ne vjeruju previše.


– Uz sav respekt prema domaćinima, Salzburg nije rival pred kojim bi Gavranoviću, Bradariću i društvu trebala “klecati koljena”, navode analitičari PSK.


Sportska kladionica Premijer na pobjedu Rijeke u gostima nudi koefcijent od 4,70, dok na neriješen rezultat koefcijent fiksiraju na 3,50. Pobjeda domaćina najvjerovatnija je i prema kladioničarima iz Premijera te je na ovaj ishod koefcijent stavljen na 1,65.