Nakon novog podbačaja

Kek izgubio strpljenje: Neka igrači pokažu obraz i sami izađu pred navijače

Ivana Vaupotić

Stvarno ne znam koliko moramo zabiti da bismo konačno pobijedili – rekao je Kek



ZAGREB  Gostovanje kod Zagreba je treneru Rijeke Matjažu Keku donijelo peti uzastopni podbačaj u novoj sezoni. Prekaljeni stručnjak nije skrivao razočaranje zbog još jednog remija, začinjenog brojnim obrambenim propustima.


– Kad u gostima zabiješ tri gola, a primiš isto toliko na ovakav način, komentar je suvišan. Nije bilo odgovornosti i reda kod nas, a kod pojedinaca se vidjela velika želja. Dobro je da smo na kraju spasili taj bod. Stvarno ne znam koliko moramo zabiti da bismo konačno pobijedili – rekao je Kek u startu.


Po svemu sudeći, remi u Kranjčevićevoj predstavlja kap koja je prelila čašu njegovog strpljenja.




– Pojedini igrači su bez koncentracije. Igrali smo smo bez dva stopera, nedopustivo je primati ovakve golove, pogotovo kada misliš da si velika europska ekipa. Branio sam igrače, branio ih je predsjednik kluba. Sada neka sami izađu pred navijače koji su nas opet pratili u velikom broju. Neka pokažu obraz. Apsolutno katastrofalno smo ušli u sezonu i sada moramo ozbiljno analizirati i vidjeti ima li za neke igrače mjesta u Rijeci – skresao je Kek na račun svlačionice.


Suvišno je isticati da je trener Zagreba Dražen Madunović sijao od zadovoljstva.


– Za svoju momčad mogu reći sve suprotno od onoga što je govorio moj kolega. Vidjelo se da je Rijeka puno bolja i kvalitetnija momčad, ali mi smo organiziranom i koncentriranom igrom uspješno parirali. Uzme li se u obzir kako smo prošle sezone prolazili s Rijekom, ovo je za nas veliki rezultat – zaključio je Madunović.