Uoči susreta s Dinamom

Kek: Ne vidim mogućnosti da Leovac i Balaj nastupe

Ivan Volarić

Snimio Silvano JEŽINA / HL arhiva

Snimio Silvano JEŽINA / HL arhiva

Ne treniraju s ekipom i ne vidim nekih velikih mogućnosti da nastupe. Kod Leovca se utvrdilo da ipak nije ruptura već samo udarac. Kod Balaja je riječ o frakturi pete metatarzalne kosti, a to zahtijeva određeno vrijeme za oporavak - rekao je trener "bijelih" i uoči ogleda s "Dinamom"



RIJEKA Konferencija za novinare uoči uzvratnog ogleda polufinala Kupa Hrvatske između “Rijeke” i “Dinama” ove srijede na Kantridi (18.30 sati) nije donijela konačan odgovor na glavno pitanje uoči ključnoga ogleda za “bijele” ovoga proljeća: da li će trener Riječana moći računati na napadača Bekima Balaja i braniča Marina Leovca?


Sudeći po Kekovim rječima obojica su puno bliže ulozi gledatelja nego mjestu u početnoj jedanaestorci.


– Ne treniraju s ekipom i ne vidim nekih velikih mogućnosti da nastupe. Kod Leovca se utvrdilo da ipak nije ruptura već samo udarac. Kod Balaja je riječ o frakturi pete metatarzalne kosti, a to zahtijeva određeno vrijeme za oporavak – rekao je trener “bijelih” i uoči ogleda s “Dinamom” posebno naglasio jednu stvar:




-  Privilegij je igrati pred punom Kantridom i protiv protivnika kojega treba respektirati. Ovo je izazov za ovu novu ekipu, znamo što moramo ispraviti i što se od nas očekuje – rekao je Kek.


Iz kluba napominju kako je u prodaji (utorak do 13 sati) ostalo oko tisuću ulaznica za tribine A, B, C i F. Tribine D, E i E-1 su rasprodane, a prema najavama očekuje se i dolazak skupine od 500-tinjak gostujućih navijača koji će popuniti kavez na tribini E-3, odnosno manji dio sektora E-2.


Ulaznice se po povoljnijim cijenama mogu kupiti još danas do 18 sati na blagajnama na Kantridi i štandu na Korzu, ono što preostane bit će u prodaji na dan utakmice, ali kao i obično po nešto višim cijenama.