Bundesliga

KRAMARIĆ SE VRATIO Zabio u prvom nastupu nakon četiri mjeseca pauze! Schalke na koljenima

Portal Novilist.hr

REUTERS/Kai Pfaffenbach

REUTERS/Kai Pfaffenbach

Bio je to njegov prvi nastup ove sezone nakon što je više od četiri mjeseca proveo izvan terena zbog ozljede koljena



BERLIN Hoffenheim je nakon pobjede protiv Bayerna početkom mjeseca nastavio pobjednički niz u prvenstvu svladavši rezultatom 2:0 Schalke na domaćem terenu, a prvi pogodak zabio je bivši napadač Rijeke Andrej Kramarić.


Kramariću je ovo bila povratnička utakmica nakon što je četiri mjeseca bio izvan terena zbog ozljede koljena te je odigrao cijeli susret. U 72. minuti odličnu je akciju započeo Bebou, predriblao je trojicu igrača i u šesnaestercu opalio po golu, ali je vratar Schalkea loptu odbio do Kramarića koji ju lakoćom posprema u mrežu za 1:0.



Veznjak Bebou ipak je i sam uspio zabiti, u 85. minuti zaključio je susret pogotkom te je Hoffenheim s 2:0 uzeo tri vrijedna boda. Hoffenheimu je ovo tek treća pobjeda nakon osam odigranih susreta u prvenstvu te su trenutno na 11. mjestu Bundeslige.




U prvom nedjeljnom susretu Koln je pobijedio Paderborn sa 3-0 pogotcima Teroddea, Schauba i Bornauwa te tako izašao iz zone ispadanja, dok je Paderborn trenutno posljednji na ljestvici. Vodeći su Borussia Moenchengladbach i Wolfsburg sa 16 bodova, dok Bayern, Borussia Dortmund i RB Leipzig imaju po 15 bodova.