Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
29. siječnja 2020.
Trener Rijeke

KEK Prolazak nismo ni zaslužili, razočarali smo sebe i naše divne navijače

Foto Vedran Karuza
Foto Vedran Karuza
Autor:
Objavljeno: 16. kolovoz 2018. u 23:06 2018-08-16T23:06:09+02:00

Nismo uspjeli povezati dva-tri pasa. Šansu iz igre nismo stvorili. Suprotno dogovoru, uopće nismo radili pritisak, kao da se uvukao neki strah u igrače, rekao je Kek

RIJEKA Trener Rijeke Matjaž Kek osvrnuo se na poraz od Sarpsborga na Rujevici, 0:1, čime su ugašene nade za novu europsku jesen Rijeke.

- U ovoj utakmici nismo uspjeli povezati dva-tri pasa. Šansu iz igre nismo stvorili. Suprotno dogovoru, uopće nismo radili pritisak, kao da se uvukao neki strah u igrače, rekao je Kek.

Čestitao je suparnicima iz Sarpsborga, ističući da su postigli rezultat koji trebe respektirati.

- Mi trebamo priznati da danas nismo bili ni dobri ni pravi. Prolazak nismo ni zaslužili. Na planu igre imamo problema, što se vidjelo i protiv Hajduka. Kad se dogodi prekid, faul ili aut, naši igrači se povlače. Opet smo primili gol s pet metara. Danas smo i trčali loše, kao da je sve bilo u grču. Ovo je rezultat koji će odrediti tok Rijeke u sljedećem vremenu, okrećemo se prvenstvu, rekao je Kek.

Zahvalio se navijačima na divnoj podršci.

- Još jednom hvala našim navijačima, velikoj Armadi, koja nas je nosila u drugom poluvremenu! Razočarali smo sebe, ali još mi je gore što smo razočarali naše divne navijače, rekao je Kek, gospodin i u pobjedi i u porazu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.