Povratak na Kantridu

KEK: Imam sreće, jer takve dvije ljubavi kao Rijeka i Maribor se ne događaju često!

Portal Novilist.hr

Matjaž Kek 2013. godine, prije tog perioda i 2018. godine

Matjaž Kek 2013. godine, prije tog perioda i 2018. godine

Jedva čekam da sve to počne, da se čuje zapad, a dolaze i Viole pa kud ljepše nego u subotu navečer na Kantridi gledati Rijeku i Maribor - kaže Kek



RIJEKA Legendarna emisija na Radio Rijeci Tužibaba ovoga je petka imala jednoga posebnog gosta. Voditelj Robert Ferlin uhvatio je Matjaža Keka uoči utakmice Rijeke i Maribora na svojoj redovnoj dnevnoj turi: usponu iz Opatije prema Učki. Matjaž je zastao na Veprincu i u eter Radio Rijeke otkrio za koga će navijati u subotnjem ogledu pred ispunjenom Kantridom.


– Uvijek mogu navijati samo za ekipu koju vodim! – kazivao je trener “bijelih”. – S druge strane je ljubav prema klub čije sam dijete, rođen sam kraj stadiona Maribora. Valjda će to ljudi razumijeti, ali ja na kraju krajeva imam i sreće jer takve dvije ljubavi se ne događaju često – Rijeka i Maribor.


Supruga Gordana valjda nije ljubomorna…




– Valjda ne čuje!


Veselite se povratku na Kantridu nakon više od tri godine?


– A tko se ne bi veselio. Tko je jednom bio na Kantiridi i doživio je… Izuzetno mi je drago što su oba kluba prepoznala, što je netko imao hrabrosti, volje i vremena, a i sredstva da je ušao u tu organizaciju. Jedva čekam da sve to počne, da se čuje zapad, a dolaze i Viole pa kud ljepše nego u subotu navečer na Kantridi gledati Rijeku i Maribor. Idete na pobjedu? Meni kao treneru utakmica izuzetno dobro dođe, probat ću neke varijante, dati minutažu nekim igračima koji su malo manje igrali. usto igramo protiv europske ekipe, Maribor je stvarno velika ekipa na ovim prostorima posljednjih godina – odgovorio je Kek kolegi Ferlinu i nastavio sa svojim usponom na Učku.


Inače, poigrali smo se malo s njegovim fotografijama iz vremena dok je radio u Sloveniji, te kada je počinjao svoju riječku epizodu 2013. godine i usporedili ih s najsvježijima… Uostalom, pogledajte sve i sami…