Poštena ponuda

Juventus nudi Manchesteru 50 milijuna eura i Ramseya za Pogbu

Hina

Paul Pogba/Foto REUTERS

Paul Pogba/Foto REUTERS

TORINO Talijanski nogometni velikan Juventus spreman je ponuditi Manchester Unitedu 50 milijuna eura i Aarona Ramseya kako bi u Torino vratio Paula Pogbu.Prema pisanju talijanskih medija Manchester United za francuskog veznjaka traži čak 150 milijuna eura, međutim na Old Traffordu su spremni razmotriti ponudu torinske “Stare dame”.

Ramsey je u Juventus stigao početkom ove sezone iz Arsenala bez odštete, no nije se uspio nametnuti novom treneru Mauriziju Sarriju. Niti Pogba nije najsretniji na Old Traffordu i navodno nema ništa protiv povratka u klub u kojem je igrao od 2012. do 2016. 


Manchester United i Juventus su prije osam godina međusobno zaratili zbog francuskog veznjaka, no u godinama koje su uslijedile prašina se slegla.


Pogba je 2009. kao 16-godišnjak stigao u Manchester United iz Le Havrea, no tri godine kasnije “pobjegao” je u Juventus i to besplatno. Legendarni Legendarni Alex Ferguson je prije nekoliko godina otkrio kako je Pogba tada trebao potpisati novi ugovor s “Crvenim vragovima”, ali je njegov menadžer Minoa Raiola sve je dogovorio s Juventusom.




Francuz se u Juventusu zadržao do kolovoza 2016. kada se vratio u Manchester United za čak 105 milijuna eura, no sada je korak do povratka u Torino.