Sportski direktor ''bijelih''

Juričić nakon utakmice sa ”Slaven Belupom”: Rijeka nema problem s napadačima

Ivan Volarić

I. Volarić

I. Volarić

 – Zadovoljan sam igrom i tijekom utakmice – započeo je Juričić. – Igrači su dali sve od sebe. Bili smo nadmoćniji, stvorili smo puno prilika, ali ovaj put ih nismo iskoristili i izgubili smo dva boda. Sve to je dio nogometa i teško je očekivati da ćemo pobijediti sve utakmice na Kantridi. Koji put ćemo odigrati neriješeno, a možda poneku utakmicu i izgubiti. Vjerujem da je ekipa na dobrom putu i da je sve ovo normalan tijek događaja

      Sportski direktor »bijelih« Srećko Juričić nakon utakmice sa »Slaven Belupom« nije zvučao previše zabrinuto iako je potpuno jasno da nikome na Kantridi nije lijepo legao treći remi u četiri proljetne prvenstvene utakmice. 

   – Zadovoljan sam igrom i tijekom utakmice – započeo je Juričić. – Igrači su dali sve od sebe. Bili smo nadmoćniji, stvorili smo puno prilika, ali ovaj put ih nismo iskoristili i izgubili smo dva boda. Sve to je dio nogometa i teško je očekivati da ćemo pobijediti sve utakmice na Kantridi. Koji put ćemo odigrati neriješeno, a možda poneku utakmicu i izgubiti. Vjerujem da je ekipa na dobrom putu i da je sve ovo normalan tijek događaja. 


  Kada se ne iskoristi ovoliko prilika, nameće se pitanje realizacije, odnosno aktualizira problem napadača? 


   – »Rijeka« nema problem s napadačima! Tko god da je igrao protiv »Slaven Belupa« na mjestu napadača, igra bi bila ista. Hristov je dobro odradio svoje, Balaj je solidno to odrađivao do ozljede, a Ivančić je pokazao agresivnost i pokretljivost. Ne mislim da je to što nismo uspjeli postići više pogodaka protiv »Belupa« stvar napadača. 




  Problem s napadačima mogao se naslutiti nakon Kramarićeva odlaska, iako je teško bilo očekivati da se može pronaći igrač koji će jamčiti njegov učinak? 


   – O tome više ne razmišljamo i sigurno da nismo nakon Kramarića mogli naći Kramarića. Imamo dva nova napadača, zajedno s Ivančićem to su trojica.   Hristov je stigao ozlijeđen, sada se ozljedio Balaj? 

   – To je nešto na što nismo mogli utjecati. Dogodilo se spletom okolnosti. 


  Ali, moglo se utjecati na Krstanovićev ostanak do ljeta? 


   – Uopće nema mjesta raspravama o tome na taj način. Imamo trojicu napadača i moramo živjeti s njima. Bili su tu Benko i Kramarić i Krstanović, a sada su tu druga trojica i trebamo vjerovati njima – kaže Juričić.