Čudno prvenstvo

Joško Jeličić: Najzaslužniji za Dinamov naslov je – Damir Mišković

P. N.

Damir Mišković / Foto: R. BRMALJ

Damir Mišković / Foto: R. BRMALJ

Prošlogodišnja Rijeka bi, po mojoj slobodnoj procjeni, ove sezone imala 28 bodova prednosti nad ovakvim Dinamom, kaže Jeličić



‘Imamo lošeg prvaka, ali i lošu pratnju. Dinamo je igrao izrazito loše ove sezone, ali Hajduk i Rijeka nisu imali sreće, znanja i sposobnosti da iskoriste ovako lošu sezonu ‘modrih’. Treba čestitati Dinamu na osvajanju naslova prvaka, a isto tako i svim njihovim trenerima, kojih je bilo tri, ako se ne varam, ali je Dinamo daleko od bilo kakve europske konkurentnosti. Oni imaju još previše posla pred sobom,’ izjavio je Joško Jeličić u emisiji Stadion pa naglasio:


‘Po meni je Damir Mišković najzaslužniji za to što je Dinamo osvojio naslov prvaka jer je on morao prodati pola one momčadi koju je imao prošle godine. Pa ti igrači bi, po mojoj slobodnoj procjeni, ove sezone imali 28 bodova prednosti nad ovakvim Dinamom.


Ja želim da Dinamo opet postane onakav kakav je prije bio, ona organizacija koja je bila simbol kvalitete, kulture, ali i ponos cijelog Zagreba. ‘Modri’ se trebaju osloniti na svoje mlade igrače. Neka dovode manje stranaca, imaju sjajnu školu nogometa i trebaju se fokusirati na njih”, prenosi Jeličićeve riječi Tportal.