Uoči susreta na Rujevici

Josip Elez: ‘Igrali smo s Rudešom već u Kupu i pouka je da se nikako ne smijemo opustiti’

Denis Frančišković

Snimio Damir ŠKOMRLJ

Snimio Damir ŠKOMRLJ

Nadam se da nam se takvo što kada smo dobili tri gola više neće ponoviti. Pouka je da nema opuštanja. Ovo je sada utakmica za bodove i normalno, želimo samo tri boda. Moramo se spremiti na sve i dati sve najbolje od sebe – kaže Elez



 I Josip Elez poziva na oprez, ali i naglašava kako njegovu momčad zanimaju isključivo bodovi.


– Dolazi nam jako neugodan protivnik. Mi kao uvijek gledamo samo na svaku sljedeću utakmicu. S »Rudešom« smo već igrali u Kupu i znamo kako je bilo. Nadam se da nam se takvo što kada smo dobili tri gola više neće ponoviti. Pouka je da nema opuštanja. Ovo je sada utakmica za bodove i normalno, želimo samo tri boda. Moramo se spremiti na sve i dati sve najbolje od sebe – kaže Elez.


Protivnik je poprilična nepoznanica, a potošnja na euro sceni nešto na što se momčad, po Elezu, mora naviknuti.




– Saznat ćemo dovoljno o njima uoči utakmice. Nama su u mislima samo tri boda i vjerujte znat ćemo se dobro pripremiti. Regeneracija? Moramo se na to naviknuti, sada će toga biti sve više. To moramo što prije prihvatiti u glavi kako ne bi trošili puno vremena i snage na takve stvari. Dolazi vrijeme kada ćemo se u dva, tri dana morati što bolje i kvalitetnije spremiti za svaku sljedeću utakmicu – naglašava Elez.