Dvogodišnja posduba

Jedan od najskupljih igrača u povijesti seli iz Real Madrida u Bayern

Hina

REUTERS

REUTERS

Radi se o svestranom igraču koji sam može biti strijelac, ali zna i namjestiti šanse suigračima. Nema sumnje kako će povećati kvalitetu naše momčadi«, rekao je predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge



Njemački nogometni prvak Bayern iz Muenchena objavio je kako je na dvogodišnju posudbu iz Real Madrida doveo kolumbijskog reprezentativnog veznjaka Jamesa Rodrigueza (25).


James je sa šest golova bio najbolji strijelac posljednjeg Svjetskog prvenstva održanog u Brazilu 2014. godine nakon čega je prešao iz Monaca u Real.


U posljednje tri sezone je u dresu »kraljevskog« kluba sakupio 111 nastupa u svim natjecanjima postigavši 36 pogodaka uz 41 asistenciju te je sudjelovao u osvajanju dva naslova europskog prvaka i jednog naslova španjolskog prvaka.




»Oduševljeni smo što smo uspjeli ostvariti ovaj transfer. Dovođenje Jamesa Rodrigueza je bila najveća želja našega trenera Carla Ancelottija u ovom prijelaznom oku s obzirom na uspješnu suradnju koju su imali u Madridu.


Radi se o svestranom igraču koji sam može biti strijelac, ali zna i namjestiti šanse suigračima. Nema sumnje kako će povećati kvalitetu naše momčadi«, rekao je predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.